Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Korisnik | |
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako zivis u zg-u probaj u ovom novootvorenom vrtnom centru Kalija vidio sam da imaju ok izbor trajnica (znam da imaju ono carsko oko-to je nes slicno po izgledu cvijeta), ak tam ne nades bauhaus,pevec i mbm sator su ti blizu tog ducana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
polygala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
[Da li se može vidjeti koja slika tvoga vrta, jako me zanima
|
|
![]() |
|
polygala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Vidim da ste ovdje dosta aktivniji na forumu pa molim da li mi netko može reći gdje mogu nabaviti sjeme rudbekije Pokušavam je naći od prošle godine
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Jeste rusomaca, ona je ljekovita.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Imas li sliku, puno bi nam pomoglo
![]() |
|
![]() |
|
maslacak222 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Da li neko zna kako se zove jedna biljka,ima male bele cbetove i male srcaste listice.Nigde ne mogu da nadjem naziv,a hitno mi treba!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
shasha takva sam i ja.Moj cvjetnjak je pun svakojakih boja i cvijeća.
Nesmijem u kupovinu cvijeća tamo ostavim puno novaca i sve mi je jako lijepo.U mojem cvijetnjaku ima i svakakve veličine cvijeća,dok moja kolegica preferira strogo nisko cvijeće.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Shasha, tvoj vrt je strava (zaista
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vesni se ne čini da smo brzi,već par dana je tu a je danas tek vidim.No,bolje ikad nego nikad
![]() Nego,da ne zachatam temu,čitam malo i divim se svima vama koje možete reći,to i to cvijeće mi je najljepše.Meni to nikako ne uspjeva.Da počnem nabrajati,ispisala bi cijeli forum
![]() Da,htjela sam,ukratko,no to mi nije uspjelo,reći kako nemam najdraži cvijet ....ni nekoliko njih
|
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da se ne mučiš,dok se ne uhodaš,ovdje ti je tema o njima,Agava
I naravno,dobro došla i Vesna također
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dobro nam došli svi novi (da ne pozdravljam pojedinačno) !
AgavaL ovo su ti ranunkule. Probaj potražiti temu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Vesna277 kažeš da si nova, ma kako nova kad imaš već 13 postova
![]() sve jedno dobro nam došla ![]() |
|
![]() |
|
lijepi pozdrav svima
nova sam i zelim s vama podijelit moje znanje i od vas nešto naučit.
Koje mi je lijepo vrtno cvijeće?-jako volim sve cvijeće,a mogla bih izdvojit kokotac,helenij....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno je ovo predivno nisam ovo ni poznavala
|
|
![]() |
|
Danči,slike a i tekst o campanuli imaš ovdje
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
hamara - imaš slikicu grmića?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |