Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | ||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jedna od bezbroj staza....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
A sada noj na snijegu(ima ih 3)...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Evo panorame
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Evo vraćam se na ovu temu sa još nekoliko snježnih slika iz Dolomita odnosno San Vigilio di Marebe...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
samo da mi je malo stajat ispod te mimoze....
|
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
.....setajuci po Pescari ovaj limun nije mogao proci nezapazeno
![]() a tek ove mimoze i palme, dole su stvarno krcati mimozama....
![]() ![]() |
||
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Molim i drugi puta!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala tebi draga!! ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala ti Jagoda...moram priznati da imam dosta slika s planina ali sam prvo krenula s predstavljanjem gradova ![]() ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Drage moje kako ste me danas oduševile sa ovim slikama.... Vidim da se svi izjašnjavaju šta im se sviđa pa tako zadržavam pravo da i ja kažem kako me Toscana oduševljava već par godina!!!
Pa evo , ako netko ima slika Toscane molim da stavite da malo "parim oči" ...
Hvala vam unaprijed!!!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
"a" ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Bravissimo!
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Kad sam procitala komentar od Tija bila sam ovako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U Milano je lijepo otici u proljece da bi se napravile lijepe slike,ali po vasim komentarima vidim da sam i danas uspjela "nesto" uraditi i pribliziti vam Milano ![]() ![]() Veliko ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Eh jos da nije padala kisa Tija,ovdje se je moglo napraviti vise 100 slika a da se ne pomjeris ni 100 m... Duomo je prelijep ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Đomba kratko rečeno famozno jer i nema neke druge rijeći za iskazati svu tu ljepotu, Tija je dobro zamijetila da imaš oko za istaknuti ono šta treba, još jednom hvala ti na slikama preko kojih i ja idem u te krajeve.
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Duomo...prekrasno....vrata su fascinantna , križni put prekrasan...koje ti oko za detalje imaš i radiš savršene fotografije, baš za pokazat drugom ko nije bio tamo bez suvišnog objašnjavanja
|
||
![]() |
||
|
Duomo,Milano....
![]() ![]() ![]() ![]() Vrata na ulasku u Duomo.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Iako je vrijeme bilo ruzno(padala je kisa) uspjela sam napraviti par slika...
Milano...obratite paznju na slike vrata koje se nalaze na ulasku u Duomo...ostavile su me bez teksta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galerija,Milano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donosi srecu ako se ovdje okrenes na peti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Vanja.Toni,Tija...Hvala Vam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Vam jos jednom... ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |