Radovi by macak |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijeće posađeno, sad je na njima red da malo rade.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasna sjenica, cvjetna livada i akvarij! Mačak je vrijedna, bit će svašta lijepog!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljubičice mirišu do mene......
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uuu,koje ljepo cvjeće,jos kad sve procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Vodenike sam sadila dok sam bila trudna. Kupila sam ih u srijedu i u četvrtak natjerala muža i svekrvu da iskopaju gredicu da ih posadim. Rekla sam im: ja sutra idem rodit, idemo! Muž je govorio da imam još tjedan dna do termina, ali ja nisam riskirala i sutradan sam rodila. Možda su zato bile tako prekrasne. Vidjet ćemo ove godine. Ali sad sam ih sama i posijala.
![]() Usput, malo sam i ja trošila kune:
![]() + tri vrtna jaglaca i dobila sam bijele ljubičice
![]() Sutra imam posla za sadnju, a kako vidim u nedjelju će nas opet obilno zaliti kiša.
![]() I još smo pikiral stol i stolice za sjenicu, našli smo baš ono što smo tražili, šaljem MMa sutra da i to obavi, on naime voli uvijek sve "prespavati"
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Macak, ja sam se oduševila svime a najviše cvijećem...vodenike su ti za izložbu...a i kućica je fenomenalna....
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Sve je divno, a na akvarij mogu samo
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Da, da, pokušavam. Učim. Prošlu godinu se mrvicu poboljšala ponuda cvijeća kod nas, mislim za hlad. Dobili su: hoste, pakujac i fuksije. Uz još vodenike to je bilo to. Možda ove godine bude bolje. Pakujcu sam pokupila sjeme da ga proširim, samo što imam jedino žuti, a kad vidim kakvih ih ima sline mi cure. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mačak sjenica i pecara je
![]() Nemoj se buniti na hladovinu, može se i u hladovini lijepi cvjetnjak urediti.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super ti je akvarij!
|
|
![]() |
|
Moje hoste nisu zahtjevne. Tek od ove godine imaju gredicu. Prošle su bile u malo trave, u sjeni su jabuka i bile su prekrasne, nadam se da će i ove godine biti takve. Najstarija je prekrasno cvjetala s mirisnim bijelim cvjetovima. Mislila sam slikati, pa danas ću, sutra ću i prošla baba s kolačima. |
|
![]() |
|
Imala sam šumske jagode u gredici za cvijeće, kako su tamo dospjele ne znam, ali dosta su se razmnožile pa sam polovicu presadila na vrt. Ako se prime presadit ću i ostatak.
![]() A moram se pohvaliti i svojim vodenim kutićem! Akvarij s tropskim ribicama: ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ovo je prelijepo.sjenica,pa cvijeće....Ma krasno!Divim ti se da imaš hoste,pokušala sam ih saditi i u vrt i u lonce,naprosto mi ne uspijevaju.Ove godine sam pokušala još jednom pa ću vidjeti.
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
čestitke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Macak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Macak,sve je prekrasno!!!!!!
![]() Ne znam kakve bi ti savjete,oko čega.Sve izgleda prelijepo.Ako bi više cvjetnica posadila a hladovine puno imaš,sadi begonije,fuksije(ajme zamislite oko ove sjenice tegle sa fuksijama u punom cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
lamperija iz nutra je fantastična, mm slini nad svime što je drveno. Dakle kod tebe nema što nema, peka, roštilj, sjenica, a nered ma koga briga za nered, polako imaš vremena dok se bude sjedilo vani, pa ti bude bolo oči.
I da ona livada sa ljubičicama me osvojila.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Što su danas radili naši članovi? Pa mačak je uglavnom slikao i visio na forumu.
![]() Pečenjara: ![]() Nemojte da vas plinska boca zbuni. To mi je MM složio za peć ribu, kaže poslije mu smrdi kuća pa mi je složio plamenik i izbaci me van da pečem. ![]() I lamperija iznutra, detalj koji se meni i mužu jako sviđa: ![]() |
|
![]() |
|
Da, gore, u oluku je mala rupa, voda ide niz lanac, ne prska po lamperiji, a i lijepo izgleda. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je sve samo ako možeš poslikaj pečenjaru izbliza, krasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |