moj hobi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne stalke sam dovukla iz amerike ustvari pun kufer takvih bisera ...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo Maryann imaš hobi kao i ja (mada sam ga zapustila u zadnje vrijeme) prekrasne torte! Od kud si naručila stalke? Od Jelene (Golijat d.o.o.?)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo otvara apetit!
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
jao sladkog hobija njam njam divno ja svome sinu uvjek naručujem tortesa tri dimenzije ovaj put mu je bio crvena buba auto,kod nas takva torta košta 75 km.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su samo neke slikice nisam mogla vise trazit po kompu pa u tome provodim noci a dane na poslu i cvjecu hehhehe |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |