Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj hobi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj hobi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 17:05
ne stalke sam dovukla iz amerike ustvari pun kufer takvih bisera ...Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 16:52
bravo Maryann imaš hobi kao i ja (mada sam ga zapustila u zadnje vrijeme) prekrasne torte! Od kud si naručila stalke? Od Jelene (Golijat d.o.o.?)
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 14:47
Ovo otvara apetit! smile70
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:21
jao sladkog hobija njam njam divno ja svome sinu uvjek naručujem tortesa tri dimenzije ovaj put mu je bio crvena buba auto,kod nas takva torta košta 75 km.
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:14

Ovo su samo neke slikice nisam mogla vise trazit po kompu pa u tome provodim noci a dane na poslu i cvjecu hehhehe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.