Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 43>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:56
Da se ne mučiš,dok se ne uhodaš,ovdje ti je tema o njima,Agava
I naravno,dobro došla i Vesna takođersmile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:58
smile227 Koja brzina!!! Hvala Hoya, nije mi palo na pamet da ovo cvijeće potražim pod lukovicama!?! Ja prelistala sve drugo po forumu umjesto da odmah postavim pitanje.Smile
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:59
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Da se ne mučiš,dok se ne uhodaš,ovdje ti je tema o njima,Agava
I naravno,dobro došla i Vesna takođersmile73
Hvala puno shasha.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:07
Vesni se ne čini da smo brzi,već par dana je tu a je danas tek vidim.No,bolje ikad nego nikadBig%20smile
Nego,da ne zachatam temu,čitam malo i divim se svima vama koje možete reći,to i to cvijeće mi je najljepše.Meni to nikako ne uspjeva.Da počnem nabrajati,ispisala bi cijeli forumLOLSvaki mi je cvijet toliko lijep da ni jedan izdvojiti ne mogu,i da znate to nije baš dobro.Em kod kupovine ,em kod uređenja cvjetnjaka.Prekrasno mi je vidjeti kad netko uspije ukomponirati nekoliko boja i vrsta.Moj je uvijek šaren da je to strava.
Da,htjela sam,ukratko,no to mi nije uspjelo,reći kako nemam najdraži cvijet ....ni nekoliko njih
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:21
Shasha, tvoj vrt je strava (zaista Thumbs%20Up). Već sam ti rekla i ponavljam: kombinacije boja i biljaka, ideje za uređenje ... Meni po guštu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:27
shasha takva sam i ja.Moj cvjetnjak je pun svakojakih boja i cvijeća.
Nesmijem u kupovinu cvijeća tamo ostavim puno novaca i sve mi je jako lijepo.U mojem cvijetnjaku ima i svakakve veličine cvijeća,dok moja kolegica preferira strogo nisko cvijeće.
Na vrh
maslacak222 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak222 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:59
Da li neko zna kako se zove jedna biljka,ima male bele cbetove i male srcaste listice.Nigde ne mogu da nadjem naziv,a hitno mi treba!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:48
Originalno poslano od člana maslacak222 maslacak222 napisao:

Da li neko zna kako se zove jedna biljka,ima male bele cbetove i male srcaste listice.Nigde ne mogu da nadjem naziv,a hitno mi treba!

Imas li sliku, puno bi nam pomoglo Wink?
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 22:37
Jeste rusomaca, ona je ljekovita.
Na vrh
polygala View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje polygala Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:15

Vidim da ste ovdje dosta aktivniji na forumu pa molim da li mi netko može reći gdje mogu nabaviti sjeme rudbekije

Pokušavam je naći od prošle godine
Na vrh
polygala View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje polygala Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:16
[Da li se može vidjeti koja slika tvoga vrta, jako me zanima
Na vrh
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 23:15
Ako zivis u zg-u probaj u ovom novootvorenom vrtnom centru Kalija vidio sam da imaju ok izbor trajnica (znam da imaju ono carsko oko-to je nes slicno po izgledu cvijeta), ak tam ne nades bauhaus,pevec i mbm sator su ti blizu tog ducana
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 20:51
trebam savjet: neki puzavac živih boja, koji nema dubok korijen, za manju viseću teglu! dakle, za ne puno zemlje (dubina tegle cca 15 cma, promjer slicno) Hvala!  
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 12:24
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

trebam savjet: neki puzavac živih boja, koji nema dubok korijen, za manju viseću teglu! dakle, za ne puno zemlje (dubina tegle cca 15 cma, promjer slicno) Hvala!  

Delospermum je za to cvijet izborra, sukulent je ne moraš ga puno zaljevat, cvijeta obilato i traži plitku posudu. Što god staviš drugo u plitku posudu, morat ćeš dva putana dan zaljevati, ovo bi ti bilo super - zna Smrcko, bez brige.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 14:54
Molila bih za jednu informaciu !?
Naime, vidjela sam pred par dana ukrasno cvijeće na splitskoj rivi, jako mi se svidjelo onako u bijeloj i ljubičastoj boji. Informirali su me da je to neka vrsta kupusa, tolike je i veličine ali je jako dekorativno.
Voljela bih to imati u vrtu ali neznam ni kako se stvarno zove ni gdje ga mogu nabaviti !?
Molila bih za pomoć, šaljem fotke :

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 15:00
ukrasni kelj (kupus) je to i imaš ga obično za kupiti po tim većim centrima..ili na placu ili u cvjećarnama...
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Dafroza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dafroza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 20:21
Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća!!! Evo ja sam tu totalno fresh član. Naj naj su mi ruže u vrtu i htjela bih nabavit jednu lijepu penjačicu. Cinderella. Ako neko možda ima kakve informacije o toj ljepotici tj. gdje je mogu kupit, nek mi pomogne...Hvala
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 18:51
Dafroza, dobro došla, ja imam dosta ruža ali za tu nisam čula,ali javit će ti se sigurno neko ko je pozna.U Hrvatskoj imaš vrtlariju Horvat  , samo neznam dali oni imaju tu penjačicu.
Na vrh
Dafroza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dafroza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 10:58
Hvala!! Ma imam ja sliku u kompu al nikak da je objavim tu na forumu. Probam, al ne ide... Embarrassed Ne znam dal je moram prvo postavit na svoj profil ovdje ili ... Ugl. ruža izgleda fantastično. Engleska je, svijetlo roza boje i bogatog cvijeta. Prekrasno izgleda, ali vidim na internetu da ima više vrsta i nisu sve tako lijepe.
Na vrh
Dafroza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dafroza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 18:49
eto, to bi bilo to
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.