Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pachira - Money tree
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pachira - Money tree

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 21:06
ako sta saznas javi
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 21:00
A ja cu experimentirati....ostavicu za sada ovako kako je jer to je ono sto sam spontano uradila pa neka stoji...pa cu vidit kako ce biti. A idem malo i cirnit na google da vidim ima li sta o tome. 
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 20:37
ali cu je svezati oko drvceta

koga ,kome i šta...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 20:37
samo kovanice
mozda stavim i crvenu trakicu

koga ,kome i šta...
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 20:20
Originalno poslano od člana Donata Donata napisao:

Da pročitala sam na internetu da je to zapravo Bombacaceae -Pachira,vrsta Aquatica .

Ona je jedna od feng-shui biljaka koja donosi sreću i novac u vaš dom zbog karakteristika 5 velikih listova koji simboliziraju 5 feng shui elemenata: metal, drvo, vodu, vatru i zemlju.
prema feng-shuiju, ima sposobnost nadomjestiti i aktivirati slabije elemente ili elemente koji nedostaju u prostoru.

Ako u isprepleteno deblo pachire stavite kovanicu onda će vam ona donositi novce a ako želite da vam donosi sreću zavežite na nju crvene i zlatne trakice. smile216 ili smile82

Je l moraju bas biti crvene i zlatne trakice?? Oce moj money tree biti deprimiran zato jer sam mu stavila ljubicaste trakice? I koliko trakica treba biti...i je l da vise ovako ili da su zamotane oko drvca? Ajme...Dina sta si ti na svoga stavila? Wink

Ažurirao aurora2 - 22 Listopad 2007 u 20:21
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 20:16
mene je krenulo sto se tice novca
pa zato pitam i za ostalo

koga ,kome i šta...
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 20:05
Nemam pojma za sta je koja traka ni koliko bi ih trebalo biti. Ako ima neko "nepisano" pravilo o tome, ne bi bilo zgorega cuti nesto o tome, pa ako netko zna neka napise. 
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 19:09
a za sta se koja traka stavlja

koga ,kome i šta...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 18:44
pa sve sto se prica ili je bilo ili ce biti

koga ,kome i šta...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 17:49
smile93 vidim , vidim , a ja mislila da su sve to samo puste priče......
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 16:49
smile79 i za drvo i za roditelje!!!
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 16:21
smile43 ja nemam roditelje...

a sadašnji ukućani se samo sprdaju s tim...ali neka, ja vjerujem u moje stabalce...i pogotovo kad znam s koliko je "srca" i dobre namjere nađeno baš za mene ( priču sam vam , mislim, napisala)smile78
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2007 u 13:06
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

vidim ja da sam duhovita, ali nitko mi nije odgovorio trebam li plesti nekako te nove grane koje su izrasle?

Frida ako ne pleteš grane onda će ti biti "liše" u vis....
Moje je mišljenje da moraš plesti grane one su pri vrhu elastične tako da to nebi trebalo biti problem....sa nježnijim rukama..smile64..a kako ti radiš one cvijetne uradke ...smile94 mislim da to tebi neće biti problem...
...smile96
Cure i dečki na tečaj štrikanja..
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 22:26
Nemam poima  ja ga imam jako kratko vrijeme....
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 22:22
 vidim ja da sam duhovita, ali nitko mi nije odgovorio trebam li plesti nekako te nove grane koje su izrasle?

Ažurirao frida - 18 Listopad 2007 u 22:22
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 19:51
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

moj Money tree je čisto poludio...potjerao mlade listove i sad mu se krošnja poduplala...bi li trebalo sad nekako plesti te nove grančice da budu kao i deblo dolje? Imače ima i mašnu i pun je kovanica EUR Thumbs%20Up..neki dan je jedna pala s njega i ja pomislih " vidi ovaj je počeo i šoldi bacati"smile96

smile96smile96smile96smile96
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 17:44

zaboravih napisati
ja sam svoj presadila u vecu saksiju

koga ,kome i šta...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 17:43

koga ,kome i šta...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2007 u 22:45
 moj Money tree je čisto poludio...potjerao mlade listove i sad mu se krošnja poduplala...bi li trebalo sad nekako plesti te nove grančice da budu kao i deblo dolje? Imače ima i mašnu i pun je kovanica EUR Thumbs%20Up..neki dan je jedna pala s njega i ja pomislih " vidi ovaj je počeo i šoldi bacati"smile96
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 19:27
Originalno poslano od člana alkemicar alkemicar napisao:

??? meni su onda možda krivo rekli ???
ja sam čula da je kupljeno cvijeće dobro ostaviti još 1 mjesec u posudi u kojoj je kupljen, da se privikne na novi ambijent, pa tek onda presaditi, pa ja tako i radim. nekada i 2 mjeseca prođe prije nego presadim i sve je ok ispalo do sada ?!?!

isto i ja ovako

koga ,kome i šta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.