Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 23:15
Ako zivis u zg-u probaj u ovom novootvorenom vrtnom centru Kalija vidio sam da imaju ok izbor trajnica (znam da imaju ono carsko oko-to je nes slicno po izgledu cvijeta), ak tam ne nades bauhaus,pevec i mbm sator su ti blizu tog ducana
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
polygala View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje polygala Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:16
[Da li se može vidjeti koja slika tvoga vrta, jako me zanima
Na vrh
polygala View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje polygala Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:15

Vidim da ste ovdje dosta aktivniji na forumu pa molim da li mi netko može reći gdje mogu nabaviti sjeme rudbekije

Pokušavam je naći od prošle godine
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 22:37
Jeste rusomaca, ona je ljekovita.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:48
Originalno poslano od člana maslacak222 maslacak222 napisao:

Da li neko zna kako se zove jedna biljka,ima male bele cbetove i male srcaste listice.Nigde ne mogu da nadjem naziv,a hitno mi treba!

Imas li sliku, puno bi nam pomoglo Wink?
Na vrh
maslacak222 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak222 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:59
Da li neko zna kako se zove jedna biljka,ima male bele cbetove i male srcaste listice.Nigde ne mogu da nadjem naziv,a hitno mi treba!
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:27
shasha takva sam i ja.Moj cvjetnjak je pun svakojakih boja i cvijeća.
Nesmijem u kupovinu cvijeća tamo ostavim puno novaca i sve mi je jako lijepo.U mojem cvijetnjaku ima i svakakve veličine cvijeća,dok moja kolegica preferira strogo nisko cvijeće.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:21
Shasha, tvoj vrt je strava (zaista Thumbs%20Up). Već sam ti rekla i ponavljam: kombinacije boja i biljaka, ideje za uređenje ... Meni po guštu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:07
Vesni se ne čini da smo brzi,već par dana je tu a je danas tek vidim.No,bolje ikad nego nikadBig%20smile
Nego,da ne zachatam temu,čitam malo i divim se svima vama koje možete reći,to i to cvijeće mi je najljepše.Meni to nikako ne uspjeva.Da počnem nabrajati,ispisala bi cijeli forumLOLSvaki mi je cvijet toliko lijep da ni jedan izdvojiti ne mogu,i da znate to nije baš dobro.Em kod kupovine ,em kod uređenja cvjetnjaka.Prekrasno mi je vidjeti kad netko uspije ukomponirati nekoliko boja i vrsta.Moj je uvijek šaren da je to strava.
Da,htjela sam,ukratko,no to mi nije uspjelo,reći kako nemam najdraži cvijet ....ni nekoliko njih
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:59
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Da se ne mučiš,dok se ne uhodaš,ovdje ti je tema o njima,Agava
I naravno,dobro došla i Vesna takođersmile73
Hvala puno shasha.
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:58
smile227 Koja brzina!!! Hvala Hoya, nije mi palo na pamet da ovo cvijeće potražim pod lukovicama!?! Ja prelistala sve drugo po forumu umjesto da odmah postavim pitanje.Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:56
Da se ne mučiš,dok se ne uhodaš,ovdje ti je tema o njima,Agava
I naravno,dobro došla i Vesna takođersmile73
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:41
Dobro nam došli svi novi (da ne pozdravljam pojedinačno) !

AgavaL ovo su ti ranunkule. Probaj potražiti temu.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 19:53
Molim pomoć! Već više od sat vremena listam po forumu nebi li pronašla cvijeće koje sam danas kupila, pošto mi to nije uspjelo molim vas za naziv ove biljke. Cijeli dan je gledam i jako mi je ljepa pa bi htjela doznati nešto više o njoj i o njenom uzgoju. Unaprijed hvala. Smile

Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 22:19
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Vesna277 kažeš da si nova, ma kako nova kad imaš već 13 postova LOL
sve jedno dobro nam došla  Clap
Hvala Vanja na dobrodošlici.Neki dan sam se pridruzila i malo prošetala .i tu su nastali postovi.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 08:35
Vesna277 kažeš da si nova, ma kako nova kad imaš već 13 postova LOL
sve jedno dobro nam došla  Clap
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 16:35
lijepi pozdrav svima

nova sam i zelim s vama podijelit moje znanje i od vas nešto naučit.
Koje mi je lijepo vrtno cvijeće?-jako volim sve cvijeće,a mogla bih izdvojit kokotac,helenij....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 10:15
E stvarno je ovo predivno nisam ovo ni poznavala
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 18:07
Danči,slike a i tekst o campanuli imaš ovdje
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 14:14
hamara - imaš slikicu grmića?Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.