Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 58>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:19
Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

smile211  neverovatna kreativnost!!! Tvoja galerija je melem za oko i dushu!

Lilian, baš mi je drago da si to napisala!!!
Ja sam neki dan napisala slično jer žena stvarno sve radi iz glave, a stvari su sve do jedne fantastične, pa su me neki popljuvali kao da nisam iskrena i da se pretvaram ( mada me to ne brineWink).

A ti sada isto pišeš, zaista je melem za dušu  i oči!!!Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:26
Cure, poludit ću uz vas sve! smile42
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:33
Da mislim da Izzy ima najoriginalnije i najpedantnije radove.
Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:00
I ja ću se pridružiti pohvalama, oduševljva me tvoje slaganje motiva, jer najlakše je "nakeljit" salvetu, napravit raspucavanje ili listiće...ali ovo je nešto posebno. Isto tako pohvala za pedantnost i urednost, nigdje se ne vide robovi salveta ili sl. Di nalaziš motive? Imaš neku tajnu stranicu ili gdje naletiš?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:58
Hvala svima na pohvalama, jooooj iskvarit ćete me totalno! smile130
Motive skidam s neta, ali nemam neku posebnu stranicu... Kad mi treba nešto, googlam to pod kategorijom "Slike" (ne Web) i tražim što mi treba... Nekada se ispostavi da je ono što tražim detalj na posteru, fotografija, oglas, razglednica, može doista biti bilo šta i onda ako treba još malo popravim u nekom photo programčiću i to je to! Trenutno se mučim, ali stvarno mučim s Londonom, naručena kutijica...
 smile189
Moj blog

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:04
kutija, a i svi ostali radovi su mi predivni...ja sam nova i na forumu i u ovoj tehnici...trenutno prikupljam salvetice...i pocela sam ponesto i raditi...
imam pitanje vezano za printanje na papir...ja imam 40 g papir (pelir) i na njega sam isprintala sliku koju sam kasnije stavila na platno...medutim, malo mi je ostao neravan... kako to napravis da nemas nabore? jel zbog toga namocis papir u vodu?  bude li tada ravniji i prijanja li bolje uz podlogu?
hvala
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:48
izzy tanjur i kutija su ti famozni,bravo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:05
Goga - nisam ti ni rekla - dobro nam došla! Radujem se tvojim budućim radovima i sigurna sam da su te curke zatrpale salvetama, jadan tvoj poštar sljedeći tjedan! LOL Ja bih ti rado poslala salvete, ali kao što vidiš, ne koristim ih prečesto pa ih i nemam previše, ali ako se što nađe, idu ti na adresu!
Motive sve printam na običnom, 80g papiru i prije ljepljenja motive namočim kratko u vodu i stavim preko njih papirnati ručnik da se voda upije pa onda mažem ljepilom. Papir je daleko jednostavniji, meni se ne bora koliko salveta, ali možeš pokušati peglati motiv - imaš poseban topic o toj tehnici pa pogledaj tamo. Preporučam peglanje s ljepilom, ne s prozirnom folijom (moje iskustvo), ako budeš imala problema, javi se!
smile136
Moj blog

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:09
hvala na dobrodoslici...pokusat cu i ja s namakanjem papira u vodu...salveta mi ne nimalo ne izguzva...s njima nemam problema...peglanje sam proucila, al jos nisam probala...hvala na savjetu...
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 00:21
Izzy, sta to znachi 80g papiru?! To je ovaj najobicniji za shtampache i dokumenta ili sam sve krivo shvatila?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 00:56
Lilian - ma da, to je taj, najobičniji papir za printanje!
Moj blog

Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 15:14
sve ti je turbofantastično! Ali onaj extra makeover na škrinjici je smile93
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 18:59
Dakle, nikako završiti ovo čudo! Ovo je kutijica naručena s temom Londona i moram priznati da sam se jako mučila s dizajnom i da nisam baš u potpunosti zadovoljna, ne znam točno zašto.... Nadam se samo da će se naručiteljici svidjeti...
 smile68

A za unutrašnjost sam htjela da bude malo romantična...

Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:02
fuj, ništa ti ne valja kutija!!!ja da sam na tvom mjestu bih ju bacila u smeće (LOL) i sve ispočetka.....

e pa ti si luda!!!! fantastična jeeee!!!! fantastična!!!smile55

i da se odmah malo pohvalim - bila sam u obe ulice s tvoje kutije...u baker's streetu na broju 221b je živio i sherlock holmes....hehe, stavi njegovu sličicu....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:02
i sad mi odmah reci kakva je ovo podloga?? tj. ovaj tekst?? vrsta papira i sve detalje molim!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:02
fantastična jeeeee smile90
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:14
Ako se vama majstoricama sviđa, onda sigurno prolazi! Wink Enciklopedijice, da te nadopunimo novim saznanjima (kao da je to moguće!).... Tekst je "Revolution" Beatlesa (obožavatelj sam do vrtićke dobi - tata je kriv!) tipkan u Wordu u Edwardian fontu i djelomično kao ispran, ali sam samo mijenjala boju fonta nasumično (nijanse sive). Sve to skupa je printano na nekom papiru, to je nekakav prastari blok koji sam našla, ostalo još par stranica pa rehoh idem probati... Malo je tanji od 80g i divno se nanosi, nisam morala peglati, stvarno super! Isto i za unutrašnjost, ružice su printane na tom papiru! Dovoljno detaljno? Wink
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:15
Pardon - od vrtićke dobi... Ispast će da sam slušala Beatlese dok sam spermić bila...Embarrassed
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:18
još ću samo jednom reći (I shell say this only once LOL)...fantazija je kutijica!!! jedna od najboljih!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:21
Alo alo? Big%20smile Hvala draga, puno mi znači komentar prave iskusne londonerice koja je poharala njihove parfumerije (vjerojatno si banned from Britain!) LOL
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.