Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 00:21
Izzy, sta to znachi 80g papiru?! To je ovaj najobicniji za shtampache i dokumenta ili sam sve krivo shvatila?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:09
hvala na dobrodoslici...pokusat cu i ja s namakanjem papira u vodu...salveta mi ne nimalo ne izguzva...s njima nemam problema...peglanje sam proucila, al jos nisam probala...hvala na savjetu...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:05
Goga - nisam ti ni rekla - dobro nam došla! Radujem se tvojim budućim radovima i sigurna sam da su te curke zatrpale salvetama, jadan tvoj poštar sljedeći tjedan! LOL Ja bih ti rado poslala salvete, ali kao što vidiš, ne koristim ih prečesto pa ih i nemam previše, ali ako se što nađe, idu ti na adresu!
Motive sve printam na običnom, 80g papiru i prije ljepljenja motive namočim kratko u vodu i stavim preko njih papirnati ručnik da se voda upije pa onda mažem ljepilom. Papir je daleko jednostavniji, meni se ne bora koliko salveta, ali možeš pokušati peglati motiv - imaš poseban topic o toj tehnici pa pogledaj tamo. Preporučam peglanje s ljepilom, ne s prozirnom folijom (moje iskustvo), ako budeš imala problema, javi se!
smile136
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:48
izzy tanjur i kutija su ti famozni,bravo!!!
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:04
kutija, a i svi ostali radovi su mi predivni...ja sam nova i na forumu i u ovoj tehnici...trenutno prikupljam salvetice...i pocela sam ponesto i raditi...
imam pitanje vezano za printanje na papir...ja imam 40 g papir (pelir) i na njega sam isprintala sliku koju sam kasnije stavila na platno...medutim, malo mi je ostao neravan... kako to napravis da nemas nabore? jel zbog toga namocis papir u vodu?  bude li tada ravniji i prijanja li bolje uz podlogu?
hvala
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:58
Hvala svima na pohvalama, jooooj iskvarit ćete me totalno! smile130
Motive skidam s neta, ali nemam neku posebnu stranicu... Kad mi treba nešto, googlam to pod kategorijom "Slike" (ne Web) i tražim što mi treba... Nekada se ispostavi da je ono što tražim detalj na posteru, fotografija, oglas, razglednica, može doista biti bilo šta i onda ako treba još malo popravim u nekom photo programčiću i to je to! Trenutno se mučim, ali stvarno mučim s Londonom, naručena kutijica...
 smile189
Moj blog

Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:00
I ja ću se pridružiti pohvalama, oduševljva me tvoje slaganje motiva, jer najlakše je "nakeljit" salvetu, napravit raspucavanje ili listiće...ali ovo je nešto posebno. Isto tako pohvala za pedantnost i urednost, nigdje se ne vide robovi salveta ili sl. Di nalaziš motive? Imaš neku tajnu stranicu ili gdje naletiš?
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:33
Da mislim da Izzy ima najoriginalnije i najpedantnije radove.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:26
Cure, poludit ću uz vas sve! smile42
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:19
Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

smile211  neverovatna kreativnost!!! Tvoja galerija je melem za oko i dushu!

Lilian, baš mi je drago da si to napisala!!!
Ja sam neki dan napisala slično jer žena stvarno sve radi iz glave, a stvari su sve do jedne fantastične, pa su me neki popljuvali kao da nisam iskrena i da se pretvaram ( mada me to ne brineWink).

A ti sada isto pišeš, zaista je melem za dušu  i oči!!!Tongue
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:13
ja jako volim tvoje radove
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:51
Hvala ti Lilian... Embarrassed
Moj blog

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:34
smile211  neverovatna kreativnost!!! Tvoja galerija je melem za oko i dushu!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 11:26
Cure apsolutno ste u pravu!!!
Da me se ne shvati pogrešno ja nemam ništa protiv ljudi koji se usavršavaju u novim tehnikama i na raznim radionicama. Ali želim reći da više cijenim ljude koji to rade iz glave a u zadnje vrijeme su se na forumu pojavili zaista umjetnici kojima skidam kapu s glave. I ja sam bila na jednoj radionici i nistam ništa novoga naučila, tako da mi se ne da trošiti vrijeme na to. Ovo što napravim iz glave smatram za mene i moje potrebe čist ok. Jasno da su ukusi različiti i da se o njima ne treba raspravljati.
Ja radim za svoju dušu i kada hoću, ali ću uvijek pogledati dobar rad i prokomentirati ga sa zadovoljstvom.
A u moje favorite izzy svakako spada jer zaista radiš fantastične stvari, ako ti je neugodno što te hvalim mogu ja i prestati...Winksmile79

Ali vjerujem da će ti postati dosadno...smile211
A osim toga da se nisi pojavila sa svojim satovima tko zna da li bih se ja ikada upustila u taj projekat???
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 09:22
slažem se sa izzy da se ne treba sputavati u svojoj kreativnosti... pa šta ako se to što radimo ne sviđa cijelom svijetu... i meni se nečiji kojekakvi hobiji čine bez beze, ali ako njih veseli samo neka uživaju. radimo iz gušta a ne zato da nam se svi dive, mada nije loše čuti i koju pohvalicuWink

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:07
Proljeće,ništa od mog projekta ovaj put,sad se oporavljam i skupljam snagu za dalje.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 01:41
kako mi je samo ona skrinja promakla?Confused fantastična jesmile93smile93i ja bi takvu za rođendan!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 01:24
Proljeće, bila sam samo na jednoj radionici i to tek prije neka dva mjeseca, ali mislim da to jednostavno nije za mene(ja sam tvrdoglavi tip koji uči na principu pokušaj - pogreška), dok za druge može biti jako korisno i pomoći im da napreduju u njihovom radu! Svatko je individua za sebe i to treba poštivati, ali i na kraju ohrabrivati individualni razvoj i izražaj! U tome i jest poanta svega, zar ne?
Daleko od toga da ne koristim internet za pronalaženje inspiracije u motivima  ili same motive koje koristim (jer se ne mogu pronaći u komercijaloj prodaji), no svoje radove prilagođavam ukusu i preferencijama osoba kojima ih poklanjam...
Uostalom, svačiji rad na ovom forumu (i šire) je jedinstven i neponovljiv i svi imamo ogromne kapacitete, samo ih trebamo znati pronaći u sebi i upotrijebiti bez straha što će drugi misliti o tome!
 smile79
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 01:13
Đođem izvana, a vi stvarno vrijedne na ovom forumu (nije da sam očekivala drugačije!)... Hvala vam na lijepim komentarima, doista to cijenim i mislim da su svima motivacija za daljni rad!
Vilavita, nema tu nikakve tajne! Prisloniš salvetu na tanjur i nanosiš ljepilo zrakasto - od sredine prema van! Ljepilo standarno za decoupage i to je to! U početku mi je ostajalo dosta nabora koji su me smetali, ali sam se sada već  uvježbala pa mi ide lakše i bez (puno) nabora! Valjda je sve stvar vježbe... Wink
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 23:47
izzy sve sto napravis je prekrasno,odusevljavasmile141smile211smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.