Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy, sta to znachi 80g papiru?! To je ovaj najobicniji za shtampache i dokumenta ili sam sve krivo shvatila?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
hvala na dobrodoslici...pokusat cu i ja s namakanjem papira u vodu...salveta mi ne nimalo ne izguzva...s njima nemam problema...peglanje sam proucila, al jos nisam probala...hvala na savjetu...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Goga - nisam ti ni rekla - dobro nam došla! Radujem se tvojim budućim radovima i sigurna sam da su te curke zatrpale salvetama, jadan tvoj poštar sljedeći tjedan!
![]() Motive sve printam na običnom, 80g papiru i prije ljepljenja motive namočim kratko u vodu i stavim preko njih papirnati ručnik da se voda upije pa onda mažem ljepilom. Papir je daleko jednostavniji, meni se ne bora koliko salveta, ali možeš pokušati peglati motiv - imaš poseban topic o toj tehnici pa pogledaj tamo. Preporučam peglanje s ljepilom, ne s prozirnom folijom (moje iskustvo), ako budeš imala problema, javi se! ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
izzy tanjur i kutija su ti famozni,bravo!!!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
kutija, a i svi ostali radovi su mi predivni...ja sam nova i na forumu i u ovoj tehnici...trenutno prikupljam salvetice...i pocela sam ponesto i raditi...
imam pitanje vezano za printanje na papir...ja imam 40 g papir (pelir) i na njega sam isprintala sliku koju sam kasnije stavila na platno...medutim, malo mi je ostao neravan... kako to napravis da nemas nabore? jel zbog toga namocis papir u vodu? bude li tada ravniji i prijanja li bolje uz podlogu?
hvala
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala svima na pohvalama, jooooj iskvarit ćete me totalno!
![]() Motive skidam s neta, ali nemam neku posebnu stranicu... Kad mi treba nešto, googlam to pod kategorijom "Slike" (ne Web) i tražim što mi treba... Nekada se ispostavi da je ono što tražim detalj na posteru, fotografija, oglas, razglednica, može doista biti bilo šta i onda ako treba još malo popravim u nekom photo programčiću i to je to! Trenutno se mučim, ali stvarno mučim s Londonom, naručena kutijica... ![]() |
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
I ja ću se pridružiti pohvalama, oduševljva me tvoje slaganje motiva, jer najlakše je "nakeljit" salvetu, napravit raspucavanje ili listiće...ali ovo je nešto posebno. Isto tako pohvala za pedantnost i urednost, nigdje se ne vide robovi salveta ili sl. Di nalaziš motive? Imaš neku tajnu stranicu ili gdje naletiš?
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Da mislim da Izzy ima najoriginalnije i najpedantnije radove.
|
|
![]() |
|
Cure, poludit ću uz vas sve!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lilian, baš mi je drago da si to napisala!!!
Ja sam neki dan napisala slično jer žena stvarno sve radi iz glave, a stvari su sve do jedne fantastične, pa su me neki popljuvali kao da nisam iskrena i da se pretvaram ( mada me to ne brine
![]() A ti sada isto pišeš, zaista je melem za dušu i oči!!!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
ja jako volim tvoje radove
|
|
![]() |
|
Hvala ti Lilian...
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cure apsolutno ste u pravu!!!
Da me se ne shvati pogrešno ja nemam ništa protiv ljudi koji se usavršavaju u novim tehnikama i na raznim radionicama. Ali želim reći da više cijenim ljude koji to rade iz glave a u zadnje vrijeme su se na forumu pojavili zaista umjetnici kojima skidam kapu s glave. I ja sam bila na jednoj radionici i nistam ništa novoga naučila, tako da mi se ne da trošiti vrijeme na to. Ovo što napravim iz glave smatram za mene i moje potrebe čist ok. Jasno da su ukusi različiti i da se o njima ne treba raspravljati.
Ja radim za svoju dušu i kada hoću, ali ću uvijek pogledati dobar rad i prokomentirati ga sa zadovoljstvom.
A u moje favorite izzy svakako spada jer zaista radiš fantastične stvari, ako ti je neugodno što te hvalim mogu ja i prestati...
![]() ![]() Ali vjerujem da će ti postati dosadno...
![]() A osim toga da se nisi pojavila sa svojim satovima tko zna da li bih se ja ikada upustila u taj projekat???
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
slažem se sa izzy da se ne treba sputavati u svojoj kreativnosti... pa šta ako se to što radimo ne sviđa cijelom svijetu... i meni se nečiji kojekakvi hobiji čine bez beze, ali ako njih veseli samo neka uživaju. radimo iz gušta a ne zato da nam se svi dive, mada nije loše čuti i koju pohvalicu
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće,ništa od mog projekta ovaj put,sad se oporavljam i skupljam snagu za dalje.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kako mi je samo ona skrinja promakla?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, bila sam samo na jednoj radionici i to tek prije neka dva mjeseca, ali mislim da to jednostavno nije za mene(ja sam tvrdoglavi tip koji uči na principu pokušaj - pogreška), dok za druge može biti jako korisno i pomoći im da napreduju u njihovom radu! Svatko je individua za sebe i to treba poštivati, ali i na kraju ohrabrivati individualni razvoj i izražaj! U tome i jest poanta svega, zar ne?
Daleko od toga da ne koristim internet za pronalaženje inspiracije u motivima ili same motive koje koristim (jer se ne mogu pronaći u komercijaloj prodaji), no svoje radove prilagođavam ukusu i preferencijama osoba kojima ih poklanjam... Uostalom, svačiji rad na ovom forumu (i šire) je jedinstven i neponovljiv i svi imamo ogromne kapacitete, samo ih trebamo znati pronaći u sebi i upotrijebiti bez straha što će drugi misliti o tome! ![]() |
|
![]() |
|
Đođem izvana, a vi stvarno vrijedne na ovom forumu (nije da sam očekivala drugačije!)... Hvala vam na lijepim komentarima, doista to cijenim i mislim da su svima motivacija za daljni rad!
Vilavita, nema tu nikakve tajne! Prisloniš salvetu na tanjur i nanosiš ljepilo zrakasto - od sredine prema van! Ljepilo standarno za decoupage i to je to! U početku mi je ostajalo dosta nabora koji su me smetali, ali sam se sada već uvježbala pa mi ide lakše i bez (puno) nabora! Valjda je sve stvar vježbe... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy sve sto napravis je prekrasno,odusevljava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |