Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 58> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy, kutijica je prekrasna
![]() .....vrlo, vrlo kreativno...posebno mi se sviđa ova kombinacija " vanjskog " kolaža sa predobrom tekstualnom podlogom i kako si i sama rekla, " romantične " unutrašnjosti.... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Da je kutija meni namijenjena,vjeruj mi da bi bila jako zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
a vidi stvarno...sherlock s lulom!!! uopće nisam skužila prije....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je, ta stranica s modom mi je super...al i ona s crim obrisom londona u dnu je predobra....ma zapravo mi je sve dobrooo....
baš sam se čula s proljeće pa sam joj odmah napomenula da izvoli ići vidjeti kutiju...veli da se sva naježila dok sam joj opisivala kak izgleda... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sanjam i Rose - hvala cure! I da hoću ne mogu više ništa mijenjati jer sam ju već prelakirala (da bih spriječila još nekakve naknadne zahvate, znamo kako to inače završi...)
![]() |
|
![]() |
|
Na natpisu Baker ulice, u gornjem desnom kutu je image Sherlocka, ali je sitni pa se možda ne vidi dobro... Meni se jako svidjela crno - bijela slika Twiggy, tamo gdje je Fashion, mislim da bi se taj motiv dao još iskoristiti negdje u malo krupnijem formatu... |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo ti je ispalo pre-pre dobro. Ništa ne fali i to je to. Skidam kapu, jedno veliko bravo!!!
|
|
![]() |
|
he he he...uffff, samo da još jednom odem tamo i obećajem nikad više...
e ova slova su mrak, ja sam uvijek koristila Monotype Corsiva al ova su savršena.....uff, već imam projekt u glavi.... kuhat će se kava čini mi se, a onda slijedi namakanje.... |
|
![]() |
|
Alo alo?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
još ću samo jednom reći (I shell say this only once
![]() |
|
![]() |
|
Pardon - od vrtićke dobi... Ispast će da sam slušala Beatlese dok sam spermić bila...
![]() |
|
![]() |
|
Ako se vama majstoricama sviđa, onda sigurno prolazi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastična jeeeee
![]() |
|
![]() |
|
i sad mi odmah reci kakva je ovo podloga?? tj. ovaj tekst?? vrsta papira i sve detalje molim!!
|
|
![]() |
|
fuj, ništa ti ne valja kutija!!!ja da sam na tvom mjestu bih ju bacila u smeće (
![]() e pa ti si luda!!!! fantastična jeeee!!!! fantastična!!! ![]() i da se odmah malo pohvalim - bila sam u obe ulice s tvoje kutije...u baker's streetu na broju 221b je živio i sherlock holmes....hehe, stavi njegovu sličicu.... |
|
![]() |
|
Dakle, nikako završiti ovo čudo! Ovo je kutijica naručena s temom Londona i moram priznati da sam se jako mučila s dizajnom i da nisam baš u potpunosti zadovoljna, ne znam točno zašto.... Nadam se samo da će se naručiteljici svidjeti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za unutrašnjost sam htjela da bude malo romantična... ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
sve ti je turbofantastično! Ali onaj extra makeover na škrinjici je
![]() |
|
![]() |
|
Lilian - ma da, to je taj, najobičniji papir za printanje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |