DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam da li kod tebe postoji Ofertisima. Tamo su ti ovi drveni stalci za salvete po 9 kuna
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ma kakvi, kod mene ne postoji niti trgovina u kojoj možeš kupiti lijepe salvete...za sve se snalazim kada negdje idem...
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
to još nisam vidla uživo! jel se nevidi da je to salveta kad se zaljepi? ili je još kakav daljnji postupak? |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ne znam da li kada radila salvetnu tehniku. Sa salvete se izreže motiv koji želiš i skine se samo onaj gornji sloj (tanki) sa slikom i premaže ljepilom. ČLjepilo se inače uopće ne vidi.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivan mi ovaj tvoj stalak
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E ja sam se odushevila na ljubichice komplet :) Sjajno:)
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
baš večeras sam vidjela stalak za salvete ali ga nisam kupila jer bi mi bilo žao prekriti motiv stavljen dolje i prekriven drugim salvetama kao što je Izzy rekla pa smišljam ali nikako da smislim što bi se dalo napraviti osim da se iskoristi čisto kao slika ili podložak za nešto. Ma išla sam tražiti četvrtaste staklene tanjure ali nema pa sam žalosna. Inače Anđelka super ti to ide, sve pohvale 5+
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Tanjuri su ti odlični.Jako dobro tebi to ide.
A stolice su mi predivne!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji krasni leptirići,sve u svemu super
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj,vješalica ti je prekrasna.Jako mi se sviđa sve sa morskim motivima
|
|
![]() |
|
odlična vjesalica,krasno napravljena
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vješalica je predivna! |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Super ti je vješalica.Volim morske motive.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ovi tanjuri su te supeeeer. Meni je onaj gore sa smeđim rubom fenomenalan. Divim ti se jer ja sam najčešće radila na drvenim podlogam i eto napokon neki dan sam napravila na boci.
Neznam uopće kako ide prosec rada na staklenim tanjurima. Ja mislim da meni nebi išlo pa se vama divim....
|
|
![]() |
|
Pročitaj na mojoj 11. stranici. Tamo sam pokušala malo objasniti rad na staklenim tanjurima, ako te interesira. Ako nešto nije jasno samo pitaj
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
meni prvi tanjur favorit,prekrasan mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |