DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 86> |
Korisnik | ||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Odlichno prave drushtvo jedno drugom :) Sjajan uradak!
Zavidim ti malo shto posedujesh te starinske stvari ![]() U svakom sluchaju sve pohvale za urednost ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Diiiiivnooooooo!
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasno,nježno.....
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
savršeno!! tako nježno i romantično!!!
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
radovi su ti lijepi
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
držim ti " fige" da nađeš
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
odoh odmah u potragu kod nas...možda mi se posreći...
![]() |
||
![]() |
||
|
Prije jedno 10 dana, ali u Dugom Selu
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
vješalice su nabavljene u Ofertisimi. Mislim da su koštale 5 kn
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
frezija, ti imaš dvokomponentni lak za raspucavanje (koji?) ili dvokomponentno ljepilo??
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Sad vidim da nisam napisala kako radim sa lakom za raspucavanje.
Prvo naljepim salveticu, kad se ljepilo osuši cijelu površinu namažem sa lakom za raspucavanje i to moraš mazati ili samo lijevo- desno ili gore-dolje sa kistom. Ako ti je deblji sloj laka to su ti pukotine veće, a manji sloj laka manje pukotine. Kad se lak osuši premažeš sa svijetlijom bojom (pastelnom ili bijelom) ovisno kakvu oćeš podlogu. Kad se i to osuši (možeš si pomoći sa fenom za kosu puno je brže suho) premažeš ponovno svu površinu sa nekom tamnijom bojom. Ta ti se tamnija boja onda vidi kroz pukotine. A što se tiče 2K laka pitaj nekoga ko zna više o tome.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
sa dvokomponentnim ljepilom ja još nisam radila. Ovo je sve sa običnim lakom za raspucavanje.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Evo ja bila na 11 str. Taj dio sam skužila, al sad kako ide dalje... mene zanima raspucali efekt... ( ...imam dvokopmonenetno ljepilo)...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
meni prvi tanjur favorit,prekrasan mi je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pročitaj na mojoj 11. stranici. Tamo sam pokušala malo objasniti rad na staklenim tanjurima, ako te interesira. Ako nešto nije jasno samo pitaj
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Ovi tanjuri su te supeeeer. Meni je onaj gore sa smeđim rubom fenomenalan. Divim ti se jer ja sam najčešće radila na drvenim podlogam i eto napokon neki dan sam napravila na boci.
Neznam uopće kako ide prosec rada na staklenim tanjurima. Ja mislim da meni nebi išlo pa se vama divim....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |