galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U potpunosti se slažem sa Saarom.... ![]() Triptih s motivom Massai-ja si napravila zaista jako dobro..... ![]() Probaj napraviti jednu podlogu za spužvicom pa ćeš vidjeti da li ti se više sviđa nego kad radiš sa kistom. On ostavlja vidljive poteze i u biti bi se boja trebala nanositi bar u dva sloja da se potezi ne vide, dok sa spužvicom, tupkanjem, možeš odmah prekriti površinu u jednom sloju..... probaj ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Bravo draga. Volja je najvažnija. I meni je Afrika naj. Sve je dobro, jedino bi ja da malo tupkaš boju spužvicom, da ostaviš penilo ili kist kad radiš podlogu. Vidiš na Africi je to već odlično. Napreduješ iz slike u sliku. Bravo drago mi je da radiš. Samo naprijed
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
drago mi je da vam se svidaju radovi...idem odmah sada raditi dalje...bas sam dobila volju citajuci komentare
![]() ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Goga bravo!!!
Ti ravno u glavu.
Radovi su više nego dobri, samo tako nastavi!!!
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Odlično ti to ide.Afrika i portreti su mi vauuu!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
svako platno je 18x24 cm... hvala... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Svaka čast. Odličan početak. Portreti i afrički mositi super. Samo tako nastavi dalje. čekamo nove sličice
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
savršeno! i mene si oduševila sa motivom afrike! koliko su velika ta platna?
|
|
![]() |
|
cure, hvala na komentarima, poslikat cu ih svaku posebno... iako tvore jednu cjelinu...
jedva cekam da pocnem nove slike... |
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E odushevila si me sa afrikom!!!!!!!!!!
Drago mi je da si nashla salvetice i svaka chast na realizaciji...Bash su extra! :) Poslikash jednu po jednu blizhe? veoma mi se dopada pa sam htela da vidim kako si poradila detalje... |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa ti si jedno čudo od žene. pa tek ti je poštar doneo salvete a ti već imaš radova kao iz priče. i sa svakim si sve bolja! ovi afrički na platnu su odlični! svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
portreti, afričke slike i boca su moji favoriti, samo nastavi
|
|
![]() |
|
hvala... u biti to je jedna slika, al je na 3 platna... i ja sam nekako zadovoljna kako mi je ispala... |
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ove tri afričke slike su mrak!!! Baš mi se sviđaju...super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
evo jos jednog rada...na platnu, tj. na 3 platna...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
za početak je ovo sasvim dobro. samo ti isprobavaj i pokaži nam šta si napravila. ove genijalke znaju sve pa će ti pomoći kad god bude trebalo. i ja ću ako budem znala. samo naprijed |
|
![]() |
|
hvala...svjsna sam da ima puuuuno greskica, al svakim iducim radom nastojim ih ispraviti...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |