moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Korisnik | |
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divota jedna,svega a sve uredno i lijepo posloženo,vidi se puno truda uloženog,kad bu moj vrt tolko star nadam se da će izgledat baš tako-njegovano i za ostat bez daha. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e pa sad..primi se slikanja! ili bumo ti andrea i ja morale doći u posjetu da uslikamo sve
![]() P.S. skini rukavice prije slikanja da ne zmažeš aparat ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,bum slikala,sad moram jer mi je pakujac,iz sjemena(a bilo ga je svakakvog)počeo cvasti.Obećavammmmmmm,samo ne i koji dan bu to
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Budući sam današnjeg većinu dana potratila na skitnju gradom i zubara,ništa nisam radila ali me MM odvezo u vrtlariju i malo sam se ponovila.To bum stavila slike u tu temu no usput sam slikala nekoliko biljkica koje su procvale ili su pred cvatnjom ili se još uvijek nedaju isčupati(maćuhice recimo).
Konteeeeeeeeee,vidi moja bijela srčeka
![]() ![]() maćuhice su sad najljepše(ko vidi onu malu"neman"na mahovini desno?Ma živ je,pravi..nisam ni skužila kod slikanja kako se namješta nego tek kad sam prebacivala slike na komp)
![]() ![]() lupinus će brzo procvasti
![]() ovo malo nešto sam nedavno na placu kupila no zaboravila sam ime
![]() i njoj sam ime zaboravila no medena mi je makar i bezimena
![]() siroće proviruje između irisa.Mislila sam da su prvi niski irisi no zeznula sam.Sad nju moram presaditi
![]() |
|
![]() |
|
Evo mojih pakujčeka.Nisu još svi procvali no nisam mogla čekati,preslatki su mi.
Ovaj sam danas kupila
![]() ovog sam već slikala no morala sam ga još jednom za ovu"kolekciju pakujaca"
![]() nisu ni procvali još do kraja no vidi se da bude neki dupli crveni
![]() pa dupli žuti
![]() plavi
![]() plavo-bijeli
![]() roza
![]() |
|
![]() |
|
I tulipani još mjestimice svatu
![]() ![]() ![]() hosta šarenolisna
![]() još jedna
|
![]() |
|
kopriva se iz kuće preselila na terasu,izgleda da uživa
![]() moje begonije
![]() ok i ovo su sad moje,danas sam ih kupila.Nisam mogla odoljeti ni cvijetu ni cijeli(7kn)
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota svaka ti čast tačno si iskazala onu njihovu pravu ljepotu- i ja imama 2 Koprive ali ova je fenomenalna nisam je nikad vidjela ---prekrasno je
![]() |
|
![]() |
|
šeboji
![]() ![]() ![]() zvončike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo opet ja malo dosadna ali moram pa ovo je fenomenalno . Stvarno ove godine Šeboj je zauzeo prvo mijesto u cvijetanju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Niho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E baš javno ne govorim da bi voljela nešto ali ta me kopriva očarala i bi je voljela prekrasna je stvarno
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Shasha,pa ti imaš pravi botanički vrt
![]() |
|
![]() |
|
Niho,draga,pa zato smo tu.I slike stavljamo,osim da se hvalimo
![]() ![]() Piramido,i Niho,ostavite mi adrese na PP pa vam pošaljem.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja ništa neću. Hoću samo da i ti stavljaš slike i da navečer u miru gledam ljepotu.
Meni su dosta tvoji phloxći koje sam štedljivo posadila na ulazu u dvorište, polako cvatu, a ja se svakim pogledom na njih sjetim shashe!
Oduvijek imam kutak gdje slažem uspomene, sada sam to prenjela i u dvorište. Meni je to - veličina ovog foruma!
Shasha
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
prekrašno..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, hrpu pakujca sam posijala i ništa, a ovi tvoji su mi oduzeli dah i ne samo oni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() Triša,ovi su svi(osim onog crvenog grmića i ovog što sam sad kupila)iz sjemenja.To sam prošle godine posijala,ovi što sam ove godine sijala su malecki i još malo pa ih u vrt sadim.Ne kužim,kako vama ne niču iz sjemenja!!?Ma ne sekiraj se,meni niču pa bude za podjeliti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
FALA, tako ide ona meni jako draga zagorska pjesma.
E pa hvala Shasha da si ovo carstvo cvijeća uslikala, sve je preljepo, a i ja sam naučila nešto o cvijeću iz tvog vrta, eto imam dva velika i tri mala pakujca, a do ovog foruma nisam ni znala da ih imam. Meni nešto (puževi?) pojede cvijet, prošle godine nisam ni vidjela cvijet, od pupoljka do ujutro nestane, a stvarno je prekrasan, posebno onaj plavi i bijeli. E i molim te kad ocvatu slikaj gdje im je sjeme, kako izgleda, da probamo posijati slijedeću godinu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pakujci su zakon, a tek koliko vrsta ih imaš! Ne mreš bilivit, jedan ljepši od drugoga!
![]() ![]() ![]() Mislim da je to Geum coccineum iliti blaženak, imala ga i ja (jednom davno) ali nestao!
jako lijepa boja cvijeta! Bravo shasha!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |