Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 89>
Korisnik
Poruka
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:35

Divota jedna,svega a sve uredno i lijepo posloženo,vidi se puno truda uloženog,kad bu moj vrt tolko star nadam se da će izgledat baš tako-njegovano i za ostat bez daha.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:41
e pa sad..primi se slikanja! ili bumo ti andrea i ja morale doći u posjetu da uslikamo sve smile96
P.S. skini rukavice prije slikanja da ne zmažeš aparat Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:45
Ok,bum slikala,sad moram jer mi je pakujac,iz sjemena(a bilo ga je svakakvog)počeo cvasti.Obećavammmmmmm,samo ne i koji dan bu toBig%20smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:01
Budući sam današnjeg većinu dana potratila na skitnju gradom i zubara,ništa nisam radila ali me MM odvezo u vrtlariju i malo sam se ponovila.To bum stavila slike u tu temu no usput sam slikala nekoliko biljkica koje su procvale ili su pred cvatnjom ili se još uvijek nedaju isčupati(maćuhice recimo).
Konteeeeeeeeee,vidi moja bijela srčekasmile213

maćuhice su sad najljepše(ko vidi onu malu"neman"na mahovini desno?Ma živ je,pravi..nisam ni skužila kod slikanja kako se namješta nego tek kad sam prebacivala slike na komp)

lupinus će brzo procvasti

ovo malo nešto  sam nedavno na placu kupila no zaboravila sam ime

i njoj sam ime zaboravila no medena mi je makar i bezimena

siroće proviruje između irisa.Mislila sam da su prvi niski irisi no zeznula sam.Sad nju moram presaditi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:06
Evo mojih pakujčeka.Nisu još svi procvali no nisam mogla čekati,preslatki su mi.

Ovaj sam danas kupila

ovog sam već slikala no morala sam ga još jednom za ovu"kolekciju pakujaca"

nisu ni procvali još do kraja no vidi se da bude neki dupli crveni

pa dupli žuti

plavi

plavo-bijeli

roza

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:14
I tulipani još mjestimice svatu

hosta šarenolisna

još jedna

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:16
kopriva se iz kuće preselila na terasu,izgleda da uživa

moje begonije

ok i ovo su sad moje,danas sam ih kupila.Nisam mogla odoljeti ni cvijetu ni cijeli(7kn)

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:27
Koja ljepota svaka ti čast tačno si iskazala onu njihovu pravu ljepotu- i ja imama 2 Koprive ali ova je fenomenalna nisam je nikad vidjela ---prekrasno je smile120
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:27
šeboji

zvončike

:pusa:
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:36
Evo opet ja malo dosadna ali moram pa ovo je fenomenalno . Stvarno ove godine Šeboj je zauzeo prvo mijesto u cvijetanjusmile99
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:39
Hvala Nihosmile78nisam vidjela tvoju poruku između slika.Ako hoćeš ove koprive samo reci,to se barem lako zakorjeni a ona je ljepša ako joj trgam vrhoveWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:42
E baš javno ne govorim da bi voljela nešto ali ta me kopriva očarala i bi je voljela prekrasna je stvarnosmile169
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:45
Shasha,pa ti imaš pravi botanički vrtsmile106a,ako budeš imala viška vrhova koprive i ja se preporučam,ak smijem?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:48
Niho,draga,pa zato smo tu.I slike stavljamo,osim da se hvalimoLOLi da se vidi cvijet.I ja puno naziva ne znam ali kad vidim biljku,znam dal je hoću.Samo ti reciWink
Piramido,i Niho,ostavite mi adrese na PP pa vam pošaljem.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 20:19
Ja ništa neću. Hoću samo da i ti stavljaš slike i da navečer u miru gledam ljepotu.
Meni su dosta tvoji phloxći koje sam štedljivo posadila na ulazu u dvorište, polako cvatu, a ja se svakim pogledom na njih sjetim shashe!
Oduvijek imam kutak gdje slažem uspomene, sada sam to prenjela i u dvorište. Meni je to - veličina ovog foruma!
Shasha  smile78
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 20:53
prekrašno..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 21:57
Shasha, hrpu pakujca sam posijala i ništa, a ovi tvoji su mi oduzeli dah i ne samo oni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 22:31
Hvala curesmile79
Triša,ovi su svi(osim onog crvenog grmića i ovog što sam sad kupila)iz sjemenja.To sam prošle godine posijala,ovi što sam ove godine sijala su malecki i još malo pa ih u vrt sadim.Ne kužim,kako vama ne niču iz sjemenja!!?Ma ne sekiraj se,meni niču pa bude za podjelitiWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 22:46
FALA, tako ide ona meni jako draga zagorska pjesma.
E pa hvala Shasha da si ovo carstvo cvijeća uslikala, sve je preljepo, a i ja sam naučila nešto o cvijeću iz tvog vrta, eto imam dva velika i tri mala pakujca, a do ovog foruma nisam ni znala da ih imam. Meni nešto (puževi?) pojede cvijet, prošle godine nisam ni vidjela cvijet, od pupoljka do ujutro nestane, a stvarno je prekrasan, posebno onaj plavi i bijeli. E i molim te kad ocvatu slikaj gdje im je sjeme, kako izgleda, da probamo posijati slijedeću godinu.
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 22:50
Pakujci su zakon, a tek koliko vrsta ih imaš! Ne mreš bilivit, jedan ljepši od drugoga!ClapThumbs%20Up

Mislim da je to Geum coccineum iliti blaženak, imala ga i ja (jednom davno) ali nestao!
jako lijepa boja cvijeta! Bravo shasha!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.