moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 89> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šeboji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mačuhice su stvarno prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Žara Zakon
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad gledam ovaj tvoj vrt samo si mislim (možda i govorim glasno) to bi i ja.
Nema smisla nešto izdvajati, ali maćuhice su prekrasne, i pakujci, i crveni šeboj, i ...... sve ostalo
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koja ljepota, sve za desetku, ne mogu ništa izdvojiti jer me je sve očaralo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme divnog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Može,Niho,dogovorim se onda sa Trišom
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cure,ja do prošle godine nisam ni znala da postoji nešto tako lijepo imenom pakujac.Budući da je zbor kod nas dosta mali(mislim na gotove biljke)nabavila sam sjemenja i sad čekam da vidim kakvi će sve biti.
Lantana uslikaj te svoje a što se sjemenja tiče,on se najbolje sam rasije no ja ću ga sakupljati jer bude sigurno ovdje zatrebalo
![]() E da,Bergenija,to je to,no taj "geum"mi ne zvuči lijepo pa zaboravim ime.Nekako mi ne paše uz tako slatku biljku
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Generacijo moja -znaš onu pijesmu od fosila baš se ovako zove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pakujci su zakon, a tek koliko vrsta ih imaš! Ne mreš bilivit, jedan ljepši od drugoga!
![]() ![]() ![]() Mislim da je to Geum coccineum iliti blaženak, imala ga i ja (jednom davno) ali nestao!
jako lijepa boja cvijeta! Bravo shasha!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
FALA, tako ide ona meni jako draga zagorska pjesma.
E pa hvala Shasha da si ovo carstvo cvijeća uslikala, sve je preljepo, a i ja sam naučila nešto o cvijeću iz tvog vrta, eto imam dva velika i tri mala pakujca, a do ovog foruma nisam ni znala da ih imam. Meni nešto (puževi?) pojede cvijet, prošle godine nisam ni vidjela cvijet, od pupoljka do ujutro nestane, a stvarno je prekrasan, posebno onaj plavi i bijeli. E i molim te kad ocvatu slikaj gdje im je sjeme, kako izgleda, da probamo posijati slijedeću godinu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() Triša,ovi su svi(osim onog crvenog grmića i ovog što sam sad kupila)iz sjemenja.To sam prošle godine posijala,ovi što sam ove godine sijala su malecki i još malo pa ih u vrt sadim.Ne kužim,kako vama ne niču iz sjemenja!!?Ma ne sekiraj se,meni niču pa bude za podjeliti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, hrpu pakujca sam posijala i ništa, a ovi tvoji su mi oduzeli dah i ne samo oni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
prekrašno..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja ništa neću. Hoću samo da i ti stavljaš slike i da navečer u miru gledam ljepotu.
Meni su dosta tvoji phloxći koje sam štedljivo posadila na ulazu u dvorište, polako cvatu, a ja se svakim pogledom na njih sjetim shashe!
Oduvijek imam kutak gdje slažem uspomene, sada sam to prenjela i u dvorište. Meni je to - veličina ovog foruma!
Shasha
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Niho,draga,pa zato smo tu.I slike stavljamo,osim da se hvalimo
![]() ![]() Piramido,i Niho,ostavite mi adrese na PP pa vam pošaljem.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Shasha,pa ti imaš pravi botanički vrt
![]() |
|
![]() |
|
E baš javno ne govorim da bi voljela nešto ali ta me kopriva očarala i bi je voljela prekrasna je stvarno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |