Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 21:33
hamara, ovaj zid i skaline su kao iz bajke, a ako se ne varam ovo plavo cvijeće je camapnula? definitivno je slika za časopise!
te campanule ima u susjede al se još ne usudim pitati je..Embarrassednema posebnog razloga, već je meni neugodno....
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 21:00
istina, korijenko! samo... neke stvari ja i ne znam. kugle (4) na prilaznom putu u kuću je šišao MM, sad... morat ću nekoga naći. Kose travu moji kad dođu, ja tu veliku tešku motornu kosilicu i ne mogu donijetu uz stepenice - a nisam priznajem nikad ni probala. uspijevam saditi, zaljevati (recimo cca 3 sata uz to da za travu ostavim špricalicu da sama prska) i koliko mogu oplijeviti. baš koliko mogu jer bi se moglo svaki dan 25 sati i kad dođeš do kraja početak bi bio več sam u korovu... a valjda češ se spustiti jedan dan na kavu Smile  
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:27

Meni je kod Hamare sve prekrasno, lila zvončići su stvarno neuništivi. Vjerujem da imaš pune ruke posla pogotovo u ovom periodu kad dođe sve odjednom, sađenje ljetnica, šišanje grmova, košnja trave, zaljevanje i tako bi mogla u nedogled nabrajat.  Ja kad završim, moram odmah početi opet iz početka, veliki vrt stvarno traži dobru ekipu. 

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 18:57
hana, nema problema! ma šire se po svim zidovima, čak na sasvim drugom kraju vrta. a najveći i najljepši i najgušći žbun je (naravno dok nije procvao) "očistio" gospodin koji je imao puno dobre volje ali jako malo znanja Wink. na sreću, kažem, šire se. možeš dobiti kad hočeš. tj kad je najbolje za sadnju. one divlje smokve sam počupala danas - mogla sam baš prije slikanja, ali... Embarrassed. ma ima toga još... đardin, kako kažete, je i velik i prekrasan, ali bi trebao puno mlađe i zdravije ruke... radim što mogu Smile. evo danas smo iznijeli konačno van kućno bilje - ove godine kasnije no ikada...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:33
eh i ja biram tu sliku i te zvončiće. Hamara sve je jako,jako lijepo i skladno. ako bude koji zvončić viška mogu li te zamoliti? Hvala puno
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:23
Pravi mediteranski đardin, prkrasno je sve, ali ova slika dolje i sve na njoj je naj, naj....

život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 08:34
Puno se toga rascvijetalo u lijepom starom mediteranskom vrtu...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 01:25
tratinčice u travi
najnoviji član - kalanhoa od jučer
jesam vam dosadila? Wink
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 01:22
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 01:21
ruže penjačice su tek počele
donji dio mediteranskog vrta
gornji dio tog istog zida
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 01:04
još zvončića i žutih cvjetića na drugom zidu
djetelina
agava koja ima petero djece al su malecki pa se sakrili u travi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:49
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:38
prkosi koje sam najavila al su pobjegli
nastavak slijedi sutra...
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:35
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:34
stepenice u gornji vrt
sitni plavi zvončići koji se šire po svim kamenim zidovima
tegle po ogradi-zidiću tih stepenica
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:30
zvončići koji počinju, karanfilići koji još pupaju, i tako redom...
vodenike
i prkosi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:28
sitni karanfili se polako šire...
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:26
ova je do nje
a ovo je ? staro 8-9 godina. po zimi ostaje vani i sad je sve više cvjetova

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:23
evo još koja slikica - malo danas jer već kunjam, ostatak sutra...
dakle, u ovih par dana dragoljubi izgledaju ovako:
a ona ista ruža ovako:
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 21:42
i - ponavljam - koga god put nanese dobrodošao je! danas sam se mimoišla s Korjenkom Unhappy 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.