Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho ,jeste ovo su crni tulipani,i takvi su i u živo..Ono što se penje,nije tecoma,,ali ne znam šta je..To mi mama dala,al ja naziv zaboravila
![]() A danasa sam dobila malu tekomicu,od Mene,i još svašta nešto..Ima i pasiflora edulis i lantana i hosta i ogromni kineski šaš.. ![]() i šaš ![]() A ovo su nove prinove,danas smo dijana i ja opet skitale i dobila sam neke biljke od nje neke kupila... ![]() Hvala vam curke,na poklonima... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jesu li ove lale stvarno crne i jeli ovo Tekoma ide uza zid sve je krasno
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
tulipani i dalje cvjetaju..
![]() kao i rododendron ![]() tulipi.. ![]() ![]() ![]() ![]() amarilis ![]() javor ![]() |
|
![]() |
|
verbene
![]() ![]() calistemon(narastao iz sjemena) ![]() jedan ricinus napreduje.. ![]() |
|
![]() |
|
Mladi bijeli jorgovan ima prve cvijetove
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrče,srebrena jedna druga zelena..
![]() srebrena ![]() moje višnjice ![]() pajasmin ![]() pun je pupova ![]() |
|
![]() |
|
U mojoj maloj bašti ima i par stabala raznih vočki.Imam dvije kruške,3 jabuke,2 trešnje,2 višnje,kajisiju,breskvu..Malo sam ih slikala ovih dana,ne sve samo par..Sve su mlade,tek su rkenule sa radjanjem,i imam jednu kalemljnu,jabuku
Red voćaka.. ![]() jabuka u beharu ![]() breskva ![]() kalemljena jabuka ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto neda se nikako preskočiti kad uvijek ima nešto novo i jako lijepo i kako ne zatražiti -ALIIIIIIII moram te stvarno pohvaliti ti si zakon ----legenda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nadam se i ja,da će biti kafica,nekad valjda.... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super si se ponovila!!!
A ona ruža na zadnjem sjedalu ti je naj, naj, naj ljepša ruža!!!
A kaficu ćemo jednom drugom prilikom popiti...bar se nadam!!!
|
|
![]() |
|
I sve gledam i razmišljam šta opljačkati od tebe -ali neću ništa sve je genijalno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
jako lijepo si se ponovila, ali rododendron je nešto posebno, neznam da li mu je ljepši cvijet ili listovi.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Zvrk,hvala na savjetu..Uh,da je samo glina u pitanju bilo bi dobro,nego ispod te gline ima nasipa od razne šute....Ali eto,nekako se trava bori sa svime i napokon je zazelenila...Već sam vidjela kod Vepra ovu spravicu,morat ću je potražiti kod nas...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepog cvijeća ste nakupovale. Još samo zasaditi i uživati!
Zna se da je najljepši cvijetak - ona ruža ne u gepeku, već na zadnjem sjedalu.
Pusa tvom cvjetku!
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
alisa , i nas travnjak je na glini i ja ga znam ispikati (ne bas redovito ) sa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bio je to odličan šoping!
|
|
![]() |
|
Ona treca cvjećka u autu je moja najljepša ruža..
![]() ![]() ![]() Neke biljke su već posadjene,neke čekaju da dobiju mjesta..... |
|
![]() |
|
Danas smo dijana i ja išle malo u šoping,i kupile razne ljetnice,i visteriju....
Pogled na gepek.... ![]() ![]() visterije... ![]() |
|
![]() |
|
Ostić
![]() rododendron ![]() njegov cvjet ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |