Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Istina kat.rea. Kaže meni mm probajmo sijati mahune svakih 15 dana, pa žemo imati uvijek svježe. Malo morgen, kad je došlo vrijeme one od prije 15 dana bile su iste kao i one za 15 dana.
Gore ljudi kažu ništa prije 1.5. jer se boje mraza.
Što se tiče vještica, vjerovala ili ne, ali ima ljudi koji i te kako vjeruju u njih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma Triša, to oni došli vidjeti hoće li na tvom laptopu biti one njihove vještice, misle da ti nešto čarobiraš i da će se uvjeriti i vidjeti vještice kako plešu kolo ( ne da mi smajliće). Cure drage što se sadnje tiče ja se sjetim pokojnog Jože Pankretića koji je početkom devedesetih godina bio u nekoj ZG školi koja oko škole sadi cvijeće, pa su ga pitali kao čovjeka od iskustva kada je vrijeme za sijanje, a on veli " kada možeš skinuti gaće i golom guz...m sjesti u gredicu, onda možeš i sjeme posijati u zemlju". MOžete si mislit kako su se djeca smijala, ali to je logika seljaka u kojoj je jako puno iskustva. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa znali smo to, ovo je bio izazov. Kad ja izvadim laptop i stavim ga vani na stol i kad susedi to vide, svi dođu vidjet, a ono Skradnik im je na internetu - pa mogu reći da im se to dopada.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
neznam ja koja se tu kojoj ima na čemu rugati-
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Trisa, ovo ti je super sistem protiv korova.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Ha, ha moš mislit, i ja laptop stavim usred vrta, ili u rupu u kojoj će biti jezero, pa sam stalno online, ionaki susedi misle da sam ćaknuta, što nije daleko od istine.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je, je ima nešto u tome, pa vidiš da smo istih godina |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta bolan svaka čast ------mlada , lijepa -zgodna-ubiće me Branko---------- neka radi kad mogu ja sa svojih 40 šta je onda to za nju -jel tako Zlato moje -malo te hvalim
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje, čista rekreacija , volim se gibati, pa zašto ići na neki fitnes kad imam na toliko strana što raditi, a radove u prirodi obožavam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
zaista sve pohvale i od mene stvarno si jako uspiješna ali baš na svim teritorijama
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša, nema smajlića koji "skida kapu"!A ja ti skidam kapu! Toliko napraviti na sve strane i još ove velike površine u Skradniku.... ma svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Joj kako sam sretna ali reko gripa je u pitanju -pa da nebi nas omela
![]() |
|
![]() |
|
Niho, ja ti lani počela s najlonom. Neki ljudi stavljaju travu koju pokose i to je dobro, ali treba debeli sloj da kroz nju ne proraste korov, a ja stavim najlon, mora biti crni ili tamno sivi, a između najlona po dužini sam posijala
sve povrće, tako da ima zemlje slobodne samo 10 cm sa svaka strane, otprilike naravno. Preko najlona stavim sloj zemlje mjestimično da mi ga ne odnese vjetar. Lanjske godine tamo gdje je najlon uopće nije rastao korov, a ono malo uz mrkvu, peršin, blitvu, mahunu, sam nekako uspjela počupati.
Da sam gore stalno možda to nebi radila, ali ovako mi to olakšava pljevljenje, pa mogu više vremena posvetiti šetnji, gljivama, planinarenju i cvijeću.
Niho pa rekla sam da dolazim ovaj mjesec, obećanje izvršenje, mislim da bi to moglo biti onu subotu 16.5. ili 23.5.(evropski dan parkova) pabi to baš bilo prigodno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Triška prava si žena zmaj = vrt uopće nije mal +svo tvoje cvijeće =
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vrt ti j ezaista prekrasan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Ej ženo bome si se ti naradila. Sad ću te zamoliti da mi malo obijasniš ------kažeš da si stavila najlon da nebi rasto korov - Nije mi baš to jasno a dobro bi mi baš došlo jer sam i ja jako puno posijala bašče, pa ako ti nije teško da mi kažeš- Ej ima li išta od dolaska jer uvijek je bilo starije sine poslušaj ako ti neće pametno reći neće ni blesavo . Pa molim te
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Triša, kao i obično vrijednica!
Priznajem da ovakav način sprječavanja korova još nisam vidjela!
![]() |
|
![]() |
|
Na žalost se u vrtu nije moglo raditi ništa, iako malo čupanja korova nebi bilo na odmet. No bilo je tlo jako mokro, ljepilo se za čizme, pa sam u vrtu samo izvršila kontrolu.
Vrt sam djelomično pokrila najlonom da spriječim rasta korova, što mi se lani pokazalo prilično dobr.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Trišili, čekamo te svi nestpljivo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |