Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 73>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 18:08
Prelijepo.Ne znam koje ti je cvijeće ljepše.Clap

Amarilise sam i ja do ove zime tako kao i ti.A ove sam godine izvadila lukovice i stavila na mirovanje... No vidim da tri tjeraju pupoljke, znači sve o.k.Samo su malo retardirani, kasneLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 15:56
Fuksija cvjeta..

ove petunije sadila moja kćer

i lobelija..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 15:54
Karanfili..

a ovaj nice iz betona,i ne znam otkud tu..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 15:52
Mladi božur,prvi pup..

verbene

srca još cvjetaju..

i jasmin,tj pajasmin cvjeta i miriseee
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 15:48
Hvala vam curke na komplimentima..Evo malo još sličca..Prvo ruža,crvena nastala iz reznice prije 2 godine..

Tradescantia

petunije u mojoj omiljenoj boji.Još i mirišu..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:30
Amarilis je divan ,a i sve ostalo .
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:03
baš svi cvijetići su ti super Smile a nisam ni sumnjala da ćeš još ponešto ubaciti LOL
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:01
Hvala vam.Juče sam ubacila još po koju biljku u moju baštu..Sad samo da se sve rascvjeta i da uživam...
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 08:19
smile227 rododendron je prekrasan a lijep je i amaryllis
čovjek uči dok je živ
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:30
Sve je prekrasno, ali ganzanije su fenomenalne i to u raznim bojamasmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 10:11
kadifica ,svijetle boje

amarilis i dalje cvjeta...tako me raduje..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 10:11
osteosperumi

karanfil

ova neobična hortenzija fino se adaptirala u mom vrtu

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 10:09
Juče sam malo slikala po koji cvjetiž u mojoj bašti..
oxalis

gazanije..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 10:44
Hvala svima,na šetnjimojim vrtom
Baka,ja sam slušala savjete od Vokija,i napokon je i moj amarilis procvjetao nakon dvije godine ne cvjetanja..Ja sam ga u jesen ostaviala u saksiji ali sam prestala zalijevati,ostavila ga u garazu gdje je hladno ,nekad i ispod nule,ali sam ga ipak malo zaštitila da ne smrzne.U februaru sam ga donijela u stubište i počela pomalo da zalijevam,i prvo je krenuo list.Mislila sam da od cvijeta neće biti ništa,jer obično kad list krene nema cvjeta.I odjednom me iznenadio da u jednoj saksiji ima dvije cvjetne drške..Znači bitno je da miruje na hladnom,i bez zalijevanja,preko zime..Predprošle godine moj amarilis ej cvjetao vec u februaru,prošle nije ni cvjetao a ove cvjeta u maju..Znači cvijetaju kad njima odgovara,i u ljeto i u zimu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 08:03
Rododendron je zbilja prelijep. Posebna boja  a cvjeta....

Amarilis! Daj mi šapni kako si s njim zimus?
Meni su niknuli svi (takvi su slični ili isti - crveni), ali od cvjetnih stapki ni "c" još. A ne mogu se sjetiti kad mi inače cvjetaju (prošlih godina)....zaboravila.....Confused
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 06:22
Predivan je, a još  ima i puno pupova pa će cvasti i dalje...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 23:41
Divotaaaa

život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 23:26
E pa baš imaš sreće, amarilis predivan, moj ne napreduje nikako, samo lišće, ali rododendron je ono što me oduševilo, voljela bih ga imati, tko zna brzo mi je rođendan........
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 23:08
Prekrasno su oba.smile64 Ja trenutno imam azaleu u cvatuWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 15:52
Evo gaaaa..

i amarilis,da se ne naljuti...Ima dvije cvijetne drške,i na ovoj što otvara ima dva cvjeta i plus jos dva pupa...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.