moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lana, a jesi li pronašla koje uskrsno jajčeko koje su joj mlade gošče ostavile kad su bile kod shashe? Ili je ipak, shasha sve uspjela pronaći! Orhideja je predivna, ali pakujac onaj ljubičasti je fantastičan! I moja je vajgela ljepša! Nadam se da me ne bu nitko |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
shasha opet sam bila u tvom dvorišću, nije te bilo pa nisam dobila kavu Ups vidi shasha na tvojoj temi sam zaokružila na 3000
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Orhideja dendrobium nobile
Shasha se ponovila ovom ljepoticom
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
kako su divni karanfili mnogo volim nisko grmasto cvijeće
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno sasha,jako lijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A koji je ovo cvijet na koji smo jakooo ljubomorni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
begonije su mrak,ali fuksije su ipak moje omiljene
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
begonije prekrasne, fuksije obožavam, vajgela prelijepa ........
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nisam ljubomorna |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
shasha, ovo kod tebe je raj na zemlji
svaki put se nanovo oduševim |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
za korijenka
![]() i za vas da pasete oči i budete ljubomorne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E da,slikala sam nešto malo.Nebi no Korjenku sam obečala vaigelu a i mooooooram se pohvaliti sa nečim ....
![]() Malo mojih tegli....
begonije
![]() ![]() ![]() ![]() fuksije
![]() malo bijelog...
![]() ovo je mini bijeli
![]() ![]() pa nešto plavkasto
![]() ![]() roskasto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće,kaj ja imam pustinjske ruže!!??
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A daj mi reci kako tebi cvjetaju pustinjske ruže???
Meni su prestale cvjetati, ali mi se rascvjetala ona armeria montana...ima bijele cvjetiće...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mogu ti reći da su jednostavno preslatki!!!
|
|
![]() |
|
Pa to je malecki gušterić samo
![]() |
|
![]() |
|
A kada si sadila te pakujce da su tako veliki narasli???
Vidjela sam da ih ima i moja susjeda, stvarno su prekrasni, samo što su njeni visoki možda i pola metra...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ček sasha,jel ti to mene plašiš sa zmijom da ne dođem u inventuru?
![]() ![]() ![]() ![]() imaš nove sličke? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |