Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 184> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim ja da ćeš ovaj vikend biti posebno vrijedna!
![]() A jajašce je baš cakano, ja nikad nisam uspjela vidjeti kod mog gnijezda te ljuskice. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovu ljusku sam našla na terenu. Znači imam i ja ptiće
![]() ![]() Jabukica napreduje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo su pelcići koji čekaju na presađivanje za vikend.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala tebi što si me dovela do stanice, ma brza sam ti ja. Pogotovo kad sam brinula o biljčicama imala sam dupli korak.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je tako, tako puno biljaka i želja, a malo vremena. Vidjela si kako vrijeme brzo prođe na kavi, a tako je i u dvorištu kad si s biljkama.
Nadam se da se nisi skuhala na suncu do doma, mi smo začas došle, jer nije bilo gužve. Baš mi je drago što si bila s nama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I ja imam malo vremena, tamo sam uglavnom vikendom. Uz to svako malo netko od susjeda navrati tako da se radi isprekidano. Da smo tamo svaki dan , sve bi bilo sređeno. Koliko se stigne stigne ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma moram prvo pitati što je to, i cvate li uopće? Nisam se ni sjetila pitati susjedu. Kad sam na terenu samo jurcam, svaka mi je minuta dragocjena. I meni je jako slično perunikama. Svejedno je lijepo, i bez cvjeta. |
|
|
|
![]() |
|
Ma zašto bi me umorile? Išla sam biljke odmah smjestiti u zemlju što je trebalo. Naravno odmah su mi susjede prišle da vide što ja to radim i nikad priči kraja. Došao je MM i uvalio mi se u novu fotelju za surfanje. Ima tjedan da sam je kupila, a on nije imao priliku od mene i brata niti sjesti minutu. Mogu poručiti svima da ne uzimaju skaj ili koji je već vragić materijal fotelje, ugriju se leđa kao na termoforu. Svima za pelceriće ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrrrrrckoooo ??!!! Jesmo li te umorile ili previše zadržale?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
samo da prijavim obilazak, bravo za sanduk. Ja neću stići ove godine ali planiram ga napraviti na jesen. Sad ne posao jednostavno gazi i sva sreća da sam stigla večinu toga uopće posaditi (mislim na povrtnjak)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Meni velke ljubičaste perunike 3 godine nisu cvale - a ove godine su pjevale od ljepote.... A, opet, neke manje sam posadila lani u jesen i već sada imaju pupoljke... Tko bi znao o čemu cvijeće razmišlja
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nadam se da budu cvjetale. A ako i ne nema veze, dogodine će. Možda zbog presađivanja da se nešto poremeti. Danas sam čula za božur da se smije samo u jesen presadit ili ako je presađen u proljeće ipak mu u jesen napravti premještanje da bi u proljeće cvao.
![]() Meni su te perunike lijepe i bez cvata. |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Smrcko večeras dok sam bila u šetnji sa Reom u gradu sam u jednom dvorištu vidjela
![]() |
|
![]() |
|
Još samo da ga stignem napunit. Teren mi je više od 50 km daleko i idemo kako uskladimo sa poslom MM.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
wow koji dobar sanduk
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pre pre krasno
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo me opet
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima što pratite razvoj akcije
![]() Ako su ono perunike, ma ni cvati nisu počele a kamo li da su ocvale. Mama mi je nedavno rekla " Aaa pa to je klima kao na Kupreškom polju." Sad ne znam trebam li se prepasti? Da naravno Andreica i to odmah do bratovog mjesta. Takva mjesta njegujem na poseban način. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma prekrasno, kako to da nisam u toku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |