Vanjin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša drago mi je da si me posjetila, pa valjda će biti nešto od cvića jer sam kopala, sadila, rezala sve po kiši ti znaš da je sve one dane stalno padala, nije se ona dala ma bome niti se ja nisam dala, tribalo je napraviti ono zašto sam i krenula na put.
A slike idu fantastično kako i sama vidiš, a sinoć sam ovo isto radila i pritisnula nešto i odu slike ko zna di. Danas sam konačno uspila. Kupila sam još nekih biljkica ali o tom po tom. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
jesam Hoya moja ima toga još, ali za danas mi je dosta stavljanja slika, a i to je za temu "malo smo se obnovili".
Pitaš za krumpirka, još nemam šta motati, već sam negdi napisala da mi je bio napadnut od nekih insekata ja poprskala i on jadan se ugušio, odma sam ga isprala vodom i izgleda da sam bar nešto spasila. A sigurno ću ga motati ako mi dozvoli ![]() Šta se tiče vrta pa nadam se da će sličiti na nešto. Divim se vašim vrtovima, kamenjarima, ali svak ima ono šta mu je dostupno. Hvala na posjeti. ![]() |
|
![]() |
|
Niho, Niho vražice jedna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i mene u tvom vrtu!Nisam ni znala da ga imaš. Koliko je vrtova ja poledam prvu stranu i djelomice drugu. Pa onda tako neki vrt ispliva i ja gaugledam prvi put i divim se. Imaš Vanja svega i kad još procvate i naraste novo, bit će ti zbilja lijepo! Ali sam se nasmijala pomoćniku s kapom! Brižan čovjek! Šta je alergičan na biljke?
|
|
![]() |
|
je Bako, na travu , pelud na bor i ko to zna na što još
hvala šta si navratila kod mene i dala pohvalu, samo je taj vrt daleko od mog ST pa nisam svaki dan u njemu ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tebe Vanja nema a onda odjednom cijela priča, morala sam dva puta pogledati, kad se sve rascvate, a posebno bugenvilie i ruže, bit će prekrasno.
Ono nepoznato je ona "žuta penjačica", a ustvari nije penjačica, što brzo raste i cvjeta u jesen. Margarete su prekrasne, to je tako lijep i nježan cvijet. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ja malo se zaleti i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vanja, puno lijepoga ima kod tebe! Uz cvijeće i lijepo ispričano, zanimljivo- svaka ti čast!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana i Bergenija hvala šta ste mi došle u posjetu i dale podršku za daljnji rad
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Vanja prošetala sam ti po vrtu i uživala (zamišljala kako će to izgledati kad procvjeta tek! - i odlutala čak), nestrpljivo čekam daljnje sličice
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
svim mojim goščama darujem
![]() ![]() ![]() i šaljem ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
sve ti je divno
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vanja,nije mi jasno da prosle godine nisam posetila tvoj vrt
![]() ![]() ![]() sad cu biti redoviti posjetilac ![]() |
|
![]() |
|
Đoja u pravu si u ST živim u stanu, ali su pok. svekar i svekrva na jednom otoku mm i bratu od mm omogućili da imamo malo i zemlje za saditi. Lani npr. nismo cilu godinu mogli otići tamo, a nadam se da ću ove godine biti malo više da mogu njegovati moje cviće. Hvala ti na posjeti .
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svakako vam želim da imate prilike što češće otići na otok, i uživati u miru, biljkama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je Vanja prekrasno, očekujem još rascvjetane pitare na onim stepenicama na ulazu u vrt
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vanja, želim i tebi i TM da ovog ljeta uživate u ovom lijepom kutku zelenila što više i što dulje!
|
|
![]() |
|
Anaida, Baka i Otok hvala na toplim željama.
Otok oni pitari na skalama su mi uvik problematični, zaborave se zaliti, pa osim ljeti nema tu sunca već je velika vlaga, znači nisam dobro odabrala biljkice. Pa ako netko zna i ima volje za savjet rado ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I ja bi uživala ovdje ![]() |
|
![]() |
|
Niho draga, dođi uživati sa mnom, ali pazi
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |