Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vanjin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vanjin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:07
Triša drago mi je da si me posjetila, pa valjda će biti nešto od cvića jer sam kopala, sadila, rezala sve po kiši ti znaš da je sve one dane stalno padala, nije se ona dala ma bome niti se ja nisam dala, tribalo je napraviti ono zašto sam i krenula na put.

A slike idu fantastično kako i sama vidiš, a sinoć sam ovo isto radila i pritisnula nešto i odu slike ko zna di. Danas sam konačno uspila.

Kupila sam još nekih biljkica ali o tom po tom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:13
jesam Hoya moja ima toga još, ali za danas mi je dosta stavljanja slika, a i to je za temu "malo smo se obnovili".

Pitaš za krumpirka, još nemam šta motati, već sam negdi napisala da mi je bio napadnut od nekih insekata ja poprskala i on jadan se ugušio, odma sam ga isprala vodom i izgleda da sam bar nešto spasila. A sigurno ću ga motati ako mi dozvoli LOL.

Šta se tiče vrta pa nadam se da će sličiti na nešto. Divim se vašim vrtovima, kamenjarima, ali svak ima ono šta mu je dostupno. Hvala na posjeti.smile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:18
Niho, Niho vražice jedna  LOL   , hvala na pohvali a i bome na posjeti smile115smile213
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 19:50

Eto i mene u tvom vrtu!Nisam ni znala da ga imaš. Koliko je vrtova ja poledam prvu stranu i djelomice drugu.

Pa onda tako neki vrt ispliva i ja gaugledam prvi put i divim se. Imaš Vanja svega i kad još procvate i naraste novo, bit će ti zbilja lijepo!

Ali sam se nasmijala pomoćniku s kapom! Brižan čovjek! Šta je alergičan na biljke?  
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 20:57
je Bako, na travu , pelud na bor i ko to zna na što još

hvala šta si navratila kod mene i dala pohvalu, samo je taj vrt daleko od mog ST pa nisam svaki dan u njemu Cry
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:55
Tebe Vanja nema a onda odjednom cijela priča, morala sam dva puta pogledati, kad se sve rascvate, a posebno bugenvilie i ruže, bit će prekrasno.
Ono nepoznato je ona "žuta penjačica", a ustvari nije penjačica, što brzo raste i cvjeta u jesen. Margarete su prekrasne, to je tako lijep i nježan cvijet.
smile113 
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 11:52
Evo ja malo se zaleti ismile115 pogaza ali ti ćeš to sad ispraviti tebi to ide oko lječenja biljakaLOL
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:40
Vanja, puno lijepoga ima kod tebe! Uz cvijeće i lijepo ispričano, zanimljivo- svaka ti čast!Thumbs%20Up
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 20:20
Lantana i Bergenija hvala šta ste mi došle u posjetu i dale podršku za daljnji rad  smile79
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 20:38
Vanja prošetala sam ti po vrtu i uživala (zamišljala kako će to izgledati kad procvjeta tek! - i odlutala čak), nestrpljivo čekam daljnje sličice
smile71
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 21:58
svim mojim goščama darujem  smile99smile169smile183

i šaljem   smile79
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 22:16
sve ti je divnoSmileClapSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 11:18
vanja,nije mi jasno da prosle godine nisam posetila tvoj vrt ?!bila sam ubedjena da si u stanu i da nemas vrt.eto napokon sam tu,i drago mi je!margarete su me odusevile,jorgovan i jos mnogo toga
sad cu biti redoviti posjetilac
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 11:39
Đoja u pravu si u ST živim u stanu, ali su pok. svekar i svekrva na jednom otoku mm i bratu od mm omogućili da imamo malo i zemlje za saditi. Lani npr. nismo cilu godinu mogli otići tamo, a nadam se da ću ove godine biti malo više da mogu njegovati moje cviće. Hvala ti na posjeti . 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:09
Svakako vam želim da imate prilike što češće otići na otok, i uživati u miru, biljkama...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:53
Sve ti je Vanja prekrasno, očekujem još rascvjetane pitare na onim stepenicama na ulazu u vrt
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 14:23
Vanja, želim i tebi i TM da ovog ljeta uživate u ovom lijepom kutku zelenila što više i što dulje!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 16:16
Anaida, Baka i Otok hvala na toplim željama.

Otok oni pitari na skalama su mi uvik problematični, zaborave se zaliti, pa osim ljeti nema tu sunca već je velika vlaga, znači nisam dobro odabrala biljkice. Pa ako netko zna i ima volje za savjet rado smile213ga primam.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:27
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Vanja, želim i tebi i TM da ovog ljeta uživate u ovom lijepom kutku zelenila što više i što dulje!

I ja bi uživala ovdjesmile99
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 20:38
Niho draga, dođi uživati sa mnom, ali pazi  smile178 ne praznih ruku, primam sve biljkice LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.