moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 150> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruže su lijepe, ali iris - poseban!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hana prekrasne su ti ruže
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
je Tija i ja tak mislim
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja mislim da je ovom vrtu potrebna hitna nabavka novog sadnog materijala
![]() |
|
![]() |
|
to ti je lithodora, trajnica za sunčana mjesta. Imam je prvu godinu pa baš ne znam puno kak se bude ponašala kod mene |
|
![]() |
|
hvala Niho,samo ti dođi ![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Hana kako je ime plavom cvjetiću na predzadnjoj slici? imam ga a neznam ništ o njem..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Malo navrati da se još nagledam ove ljepote
![]() |
|
![]() |
|
hvala Inaja ali mislim ga prefarbati, to je još mamino "remek djelo"
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
sladak ti je ovaj rozi ćup
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
mmmmm divno.... sve... zelim ti samo da imaš još više vremena za cvjetiće
![]() mislim da ih poslikaš i pokažeš nam jer biti u tvom vrtu je uživancija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj Horti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ograda ti nažalost nije moja nego sa neta, moja clitostoma je još beba |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepog li cvijeća. I zbilja piši nazive da znamo krasti ideje! I ja glasujem za ukrasni luk. Stvarno ima poseban cvijet! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo i zanimljivo. Neke biljke sumi novina. Svačeg ima u tvom prekrasnom vrtu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasno, prekrasno! Ali draga Hana od tebe doista ni ne očekujem ništa manje ni što se tiče neobičnosti i rijetkosti biljaka, ni što se tiče ukusa i sklada. Sad kad sam se vratila na forum, a i pošto mi je komp u dobroj formi ne kanim propustiti niti jednu tvoju sliku.
I vidiš, uopće nisam prokomentirala tvoju novu ljubimicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo novosti, kad uhvatim vremena napišem nazive
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |