galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogo meni su tvoje boce prelijepe i onaj prozorčić s ciglicama. Za onaj prvi prozor moram se složiti s lilian nešto mi nije leglo a ne znam što. Naravno da to nije razlog da ga baciš.
Nestrpljivo čekam tvoje slijedeće radove jer mi se sviđa tvoj poseban stil.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
hvala cureeeeeee....idem dalje raditi...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Jako mi se sviđaju tvoji radovi,ali najljepša su mi platna.
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ooo vidi ko je bio vredan:) Prelepa je boca! a chudan oblik, bash mi se svideo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boca je prekrasna,pravi nježni cvjetni motiv
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
evo još jedna nova boca...
![]() ![]() ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Slažem se sa lilian...
Drago mi je da si tražila iskren odgovor i da si ga dobila. Podrška i pohvala puno znači i izaziva želju da radimo više i bolje, ali isto tako ako samo govorimo prekrasno...nismo napravili ono što je bitno, da jedna drugoj pomognemo ,da shvatimo svoje pogreške. Kritike su dobronamjerne, a tvoji prozori ( osim prvog) mi se sviđaju. Kreativna si jer prozor je ustvari prozor, ali ti si ga sposobna napraviti na puno lijepih načina.
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Meni se dopadaju tvoji radovi, hvala što ih dijeliš s nama jer tako i naša mašta postaje bogatija i vjerujem da smo svi ovdije nekome više nekome manje inspiracija za nove radove..
kad će nove slikice..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepi radovimboca je prekrasna
|
|
![]() |
|
ma da, ovo su jos samo neka isprobavanja...puno drugacije izgleda na slikama nego uzivo...morat cu malo podesit fotic...ovdje mi je sve nekako pretamno...a to se pogotovo vidi na boci...i ja mislim da cu polako, laganini...i poraditi na ispravljanju greskica...pa kad bude...
|
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nema bacanja
![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
prva dva prozorcica su na platnu...
|
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ja bih bila sretna da umem da te kopiram u tom zadnjem radu...
A na chemu je radjen prvi prozorchic ? (NISHTA se NE sme baciti!!! no, no!!!) |
|
![]() |
|
hvala na opseznom, i iskrenom komentaru...da, zadnji rad ima dosta greskica, ipak mi je to prvi rad na staklu, pa sam svasta isprobavala..onaj prvi ni meni nije legao, vec sam ga kontala zafitiljit u kos, al eto, nisam...sto se tice brzine, bit ce...sad cu imati malo vise vremena... tbx |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepo, tvoj stil!
Nebih imala ništa protiv da se ova uramljena slika nađe kod mene na zidu, baš mi je lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, ali moj favorit je prozorčić sa ciglicama.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
goga pa ti si prava pravcata umijetnica,svaka cast,radovi su ti preljepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ae, cura je trazhila iskrene komentare...
Ja se odushevljavam toj umetichkoj slobodi koju prezentujesh u radovima. Zadnji rad mi se bash bash bash svidja...bez obzira na neke sitne greshke i ja bih ga okachila na zid. Boca je chudna, lepo chudna, grbava ;) Svidja :) Zid 3D efekt mi se skroz dopada, samo da nisi shalukatre tako malo "iskrivila" bojom :) Prvi rad iliti prvi prozor mi se ne svidja nikako. Eto. Nije mi legao. Sve u svemu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Super al meni je prozorčić najljepši!
![]() |
|
![]() |
|
prvi (po meni ne bas uspjesan) rad na staklu...al eto, dragom se svidio pa ga je dao uramiti...(u proslom postu zaboravih iskopirati sliku...)
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |