moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa mi nismo admini..to si samo Marinu našla
![]() evo jednog za nas
![]() usput ako se pojavi neki viškovi cvijeća kod tebe sjeti me se
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Iris,našla sam neke smajliće za(u stvari više su protiv)nas
![]() ![]() ![]() Baka
![]() ![]() Flavia,hvala,to mi je"zimska zanimacija"
![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Shasha, dvorišće ti je za 10! Tegle si baš bezobrazno lijepo uredila!
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Sve je lijepo ali posebne su mi begonije.Njih ima stvarno raznih, ove izgledaju kao male ruže.
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
a ove shashe ccccc
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
i meni,Konte,već ga dugo pokušavam "iskoristiti"no kak je neki mrgud bojim se da ljudi krivo ne protumače.Vama ga smijem staviti jer znam da nebudete krivo tumačile
![]() ![]() (slika nema jer kiša pada
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
heheh ovaj prvi smajlić je super
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
I onda me ljudi pitaju,što me nema tu??! Kak da dođem kad me napadate
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
hoya ne budi nježna prema sashi..ne da nam slikice svojih cvijećki ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
shasha, osim lijepog cvijeća kod tebe i lijepiih vaza! I like it!
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Mala lažljivica, ha?
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
doobit ćeš po duzi
![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Nema slikaaaa,nešto se moji gušterići vole slikati i ispadnu na svakoj slici.Kak se vi njih bojite,nema slikaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
(proljeće,dobro da si ti pitala,jer bi sasha rekla da ja njurgam opet)
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Shasha a gdje su nove slike cvijeća???
|
||
![]() |
||
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
|
meni je ovdje sve za čistu desetku
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Shasha i cvijeće i tegle su mi lijepe!!!
Ali i ovo vrtno cvijeće je fan, fan, fantastično.
A ona mala što je žuto cvjetala je pustinjska ruža, samo što meni već neko vrijeme nema niti jednog cvijeta???
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
shasha samo ti ostavi termosicu s kavom, ja jako često navraćam kod tebe
![]() Eh da svaki put napišem komentar brojka na postovima bila bi punooooo veća ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Dobro jutro ranoranilice! Begonije su preslatke, zajedno s teglama koje su divne!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Lana,od sad bum u nekoj termosici ostavila kavu,samo ju budeš trebala naći
![]() ![]() ![]() Inaja,i ja nekako volim više niske biljkice
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |