moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Slavonka i Gioiaa, biljke su iz Njemačke-ruže, a ostalo iz Nizozemske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Joj hana koja ljepota
![]() ![]() ![]() ![]() odakle su stigle biljke? |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Lijepo si se ti ponovila,fuksije su prekrasne neznam koja je ljepša.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala baka !
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hana prekrasno. Obzirom da ono što već imaš je prelijepo, vjerujem da će i naručeno biti kad procvjeta kao i iz kataloga!
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure samo nek raste kod mene bar na pola kak je na slikama i bude dobro. Smrcko dušo ti si mi se malo pogubila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma učinilo mi se od ruža da je božur ![]() ![]() Pa sam mislila da su tvoje jagode one sa plavom damom, sva sam zbunjena ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, moji su favoriti scabiosa i thunbergia grandiflora, vidjela sam na netu ova thunbergia grandiflora prekrije zidove, da li penjačica ili spustašica.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gospe pomozi, e ovo je zbilja bilo vrijedno svakog sata čekanja, jedva čekam vidjeti ovo u živo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hana blago ti se,rado bi imala sve nabrojano kad bi imala gdje sa tim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I molim negdje zabilježi da sam se prva prijavila |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mila majko koja divota! Potpuno sam ošamućena
![]() Sve je preeekrasno, ali za nijansu dajem prednost scabiosama i plavoj fuksiji.
Jedva čekam da to poraste pa da krene hvatanje sjemenki i pelcera
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaaaaaaaaa predivno.....baš si se super ponovila
![]() |
|
![]() |
|
i na kraju ali ne i najmanje važne - KRALJICE!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo voća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nove sadnice danas konačno stigle iz inozemstva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slike su iz kataloga,nadam se da bude i moje cvijeće bar slično
|
|
![]() |
|
Hvala ti Lika danas je došlo 6 novih vrsta iz Njemačke, kasnije stavim slike
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E pa nemam riječi ove ruže su mi pamet odnijele,svaka čast za svaku biljčicu!!!
|
|
![]() |
|
moj ti je luk na punom suncu a za ostalo vrijedi dogovor. Hvala na pohvali
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |