Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posebno lijepi amarilisi i kale (moja tiha patnja)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Bravo Slavonka, krasno cvijeće imaš i puuuno cvijeća! sve je lipo ali ovaj amarilis na desnom prozoru me oduševio skroz
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Slavonko sve je predivno,lijepo si ti to posložila,a tek kad se rascvjeta bit će to prava oaza!!!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš lijep balkon
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lika i Hana hvala vam,drago mi je da vam se sviđa,trudim se koliko mi to djeca dopuštaju.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Malo dvorišta
Ovo je jučer trebalo napuniti
![]() imala sam pomagačicu
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
I bure,možda ga se netko sjeća od prošle godine
![]() ![]() jedva čekam da sve poraste
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Pelargonije,od prošle godine su
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
karanfil
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Ali za to treba znati što ide s čim da ne dođe do zagušenja... a ja sam "truba".
I ova drvena kopanja i bačva su super i one i sad cvijeće u njima. O "cvjetiću" koji pozira ne ću ni govoriti!
![]() |
|
![]() |
|
Bako ja svega natrpam i do sada je uspjevalo,većinom su to pelargonije i surfinije.A moj cvjetić za sada ništa ne dira,jedino joj malo smetaju ljiljani pa je navalila na njih. |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
begonije
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
gladiole i dalije
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno Slavonko.Posebo lijep onaj cvijetići u lila majici
![]() Ove dalije i gladiole na zadnjoj slici,da nije malo pregusto? Jer dalije ,i niske i one visoke,traže poprilično mjesta? |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
slatka pomagačica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Panj i maćuhice su super, a" lila "cvjetić najslađi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni je ta slika najljepša -u kopanji lila cvijeće, a pored lila "cvjetić"
Amarilisi i kale
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
djevojčica je pravi ukras u ovoj cvjetnoj raskoši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |