Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 25>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 17:03
Posebno lijepi amarilisi i kale (moja tiha patnja)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 160
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 17:28
Bravo Slavonka, krasno cvijeće imaš i puuuno cvijeća! sve je lipo ali ovaj amarilis na desnom prozoru me oduševio skroz smile79, predivan je! kako se zove cvijet na 4. slici,iza djeteline, ima cvjetiće nanizane na stapci ko zvončiće, naslonjene na amarilis? to sam jučer snimila u jednom vrtu
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji

dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke."

Mt, 6,34

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 17:30
Slavonko sve je predivno,lijepo si ti to posložila,a tek kad se rascvjeta bit će to prava oaza!!!Thumbs%20Up
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 17:55
baš lijep balkon
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:51
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Posebno lijepi amarilisi i kale (moja tiha patnja)
Imala sam jednoga amarilisa koji mi je dala svekrva i bio mi je kao i svo drugo cvjeće ali kad sam dobila lukovicu velikoga i kad je procvao očarao me i sad svaku godinu ne mogu dočekati da cvate.A za kale sam se odlučila ove godine,kupila roze,žute,bordo i crvenu i sad čekam da i druge narastu,valjda će biti iste boje kao na pakiranju jer bijela je trebala biti roza,možda su kad su pakirali pomješali gomolje.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:52
Originalno poslano od člana mrvica mrvica napisao:

Bravo Slavonka, krasno cvijeće imaš i puuuno cvijeća! sve je lipo ali ovaj amarilis na desnom prozoru me oduševio skroz smile79, predivan je! kako se zove cvijet na 4. slici,iza djeteline, ima cvjetiće nanizane na stapci ko zvončiće, naslonjene na amarilis? to sam jučer snimila u jednom vrtu
Hvala Mrvice.Taj cvjet je koraljna zvončika.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:54
Lika i Hana hvala vam,drago mi je da vam se sviđa,trudim se koliko mi to djeca dopuštaju.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:56
Malo dvorišta
Ovo je jučer trebalo napuniti
imala sam pomagačicu
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:58
I bure,možda ga se netko sjeća od prošle godine

jedva čekam da sve poraste
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 07:59
Pelargonije,od prošle godine su

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 08:01
karanfil
čovjek uči dok je živ
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 08:02
Thumbs%20Up Užasno mi se sviđa ovako kombinacije raznog u istoj"posudi".
Ali za to treba znati što ide s čim da ne dođe do zagušenja... a ja sam "truba".
I ova drvena kopanja i bačva su super i one i sad cvijeće u njima. O "cvjetiću" koji pozira ne ću ni govoriti!smile79
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 21:13

Bako ja svega natrpam i do sada je uspjevalo,većinom su to pelargonije i surfinije.A moj cvjetić za sada ništa ne dira,jedino joj malo smetaju ljiljani pa je navalila na njih.

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 21:22
begonije

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 21:23
gladiole i dalije
čovjek uči dok je živ
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 21:26
Predivno Slavonko.Posebo lijep onaj cvijetići u lila majici
Ove dalije i gladiole na zadnjoj slici,da nije malo pregusto? Jer dalije ,i niske i one visoke,traže poprilično mjesta?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:06
slatka pomagačica Smile....super cvijeće i drvena bačva i posuda
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 23:06
Panj i maćuhice su super, a" lila "cvjetić najslađi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 10:05
I meni je ta slika najljepša -u kopanji lila cvijeće, a pored lila "cvjetić"

Amarilisi i kale Thumbs%20Up 
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 10:26
djevojčica je pravi ukras u ovoj cvjetnoj raskoši
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.