lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Teeeeeeeto moja :) ![]() Hocesh mi verovati da sam danas htela da ti pishem da bar vidim kako si... (znam da si u fazonu vrta, al ono...dugo te nisam videla) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jesam li ti napisala da su ti radovi sve ljepši i ljepši? Ako nisam, sad ispravljam pogrešku...Iako često pogledam što si novo radila, malo sam ljena za pisati...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Al ste brze cure, nema shta
![]() Natasa, to je salveta "iz proshlog veka..." toliko je bila stara, al mi se svideo taj jednostavan motiv... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooow, teglice su prekrasne, tako nježne, a slika s motivom konjanika je jako jednostavna i vrlo neobična, nisam još vidjela ništa slično!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
teglice su prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
teglice za cvijeće su predobre...posebice ova zadnja sa trešnjinim cvjetom (ako se ne varam)...no, što je ono na prvoj slici...dobro, znam da je konjanik
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljece, riknuo fotic, pa eto ... chim negde uzajmim poslikam josh par radova shto sam radila i onda paaaaaaauza...do sledece nabavke materijala
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Hvala cure :)
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
krasna kutijica
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() |
|
![]() |
|
Toooooooooo Natasha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
starinski romantična...predivna
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hehehe bjesice moja :) Stotinu pusa ti shaljem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |