lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam li ti napisala da su ti radovi sve ljepši i ljepši? Ako nisam, sad ispravljam pogrešku...Iako često pogledam što si novo radila, malo sam ljena za pisati...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Teeeeeeeto moja :) ![]() Hocesh mi verovati da sam danas htela da ti pishem da bar vidim kako si... (znam da si u fazonu vrta, al ono...dugo te nisam videla) |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Da mi još malo pričekamo da ti staviš sve slike ili?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy :) Nema vishe... malo li je ?:)
Kombinacija papira, salvete, printa... :) Hvala svakako Rose, takodje hvala |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna kombinacija...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Hvala ti Gogo
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prelijepo si to iskombinirala |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepa kombinacija. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more, andjelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ma kako dsam samo preskočila prethodnu stranicu
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lili prekrasno je!!!!!!!!!! Kobinacija motiva je super , i rad ti je uvik uredan , ma bravo!!!!!!!!!! .
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
opet savrseno lijepa kutijica,svi drugi radovi za pohvalu,prekrasni su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke
![]() Andjelka...jeste to je neka prastara salveta.. |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
teglice su ti prekrasne,ali kutija
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lilian dobro da sam te neki dan opomenula za slike
![]() Šta da spomenem prvo???
Idemo redom...onaj konjanik...super salvetaa i super rad
Teglice za cvijeće...a šta da ti kažem kada znaš da su ti super ispale...
Ali ova zadnja kutija me ostavila bez daha...super je...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |