moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 89> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tjoooj kak je meni tu lijepo,moram si stolicu jednu nabaviti
![]() ![]() stvarno guštam ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bum! (Budem!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Baka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha prekrasno! Sve. Al' ako se ikad pruži prilika žicam mali, mali korjenček roza perunike! Zapravo sam užasno zavidna svima koji mogu tako "razbacano" saditi to predivno cvijeće....Mogao bi čovjek navraćati u tvoj vrt "sto puta" dnevno!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Katruža,evo do maloprije sam van bila,sad sam na"pauzi"pa opet malo pa ručak,pa popodnevni odmor uz čeprkanje po vrtu...
![]() Konte,ne znam za fuksije,nekih možda mjesec dana od kupnje.Ma kupila sam ih već u lijepom grmiću.
Pčelice,vjerujem da se budeš ,na poduci,oduševila ko i ja jer je stvarno jednostavno a zgodnan i zanimljiv način renoviranja starih stvari
![]() Proljeće,moj pajasmin ove godine nema nešto puno ušiju(samo na mladim granama su bile)no ja ga nikad nisam ni vidjela bez ušiju.Koliko ti je mali?Pa već je trebao pravi grm biti!!
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, kak ti to sve stigneš? Prelijepo je!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno prekrasno cvijeće, a panj je simpatičan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kupnja MM
![]() ![]() i frezije je on kupio no na proljeće
![]() ove lantane su bile po 7kn u vrtlariji i moooooooorala sam ih kupiti
![]() evo ihhhh i oni se spremaju za cvatnju
![]() a njih obožavam iako ,opet,ne znam kako se zovu no prekrasne su mi
![]() sad MM treba komp pa bum ruže kasnije stavila
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam isto slikala zbog novih biljkica koje je MM izabrao i novih teglica za iste.Naravno i zbog delphiniuma koji su procvali
![]() ![]() ![]() ![]() usput i "cvijetni panj"
![]() i ova"smotana" čuvarkuća
![]() i crnjika mi procvala-la-la
![]() vlasac
![]() majčina dušica
![]() ukrasne jagode
![]() irisina biljkica
![]() i travkice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bila, prošetala......
kao i uvijek - ostala oduševljena!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konačno nove slike...
Gledam tvoj pajasmin i ne mogu vjerovati kako je lijep. Moj je lijep zelen ali opet je dobio one bube...moram ga liječiti...
Koraljne zvončike ti cvatu a kod mene imaju samo par listova, tek sada se oporavljaju od zime...
U biti ovo je savršenstvo u tvome vrtu...
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
uuu koliko tu ima lipoga cvića, pa ti imaš pravo bogatstvo, sve je krasno, ali ipak cviće bile boje mi je na prvom mistu...
ali, ali moram primitit imaš krasne tegle...ovi tjedan i ja idem k prijateljici na poduku (uh jedva čekam da to naučim)
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nemrem vjerovati da si slikice stavila
![]() wow ona fuksija je mrak..koliko ti je stara? kad je tako lijep grmić napravila ![]() a sa Fridom se slažem 100 % to ni tajna ![]() već sam si razmišljala kam si nestala kad evo sashke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pomalo me lovi ljubomora na ovakvu ljepotu i red.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
neznam šta reči- osim da žena s potpunim pravom nosi naziv cvjetni guru.
Da komentram cviječe- zna se- prekrasno je i ništa nemogu izdvojiti, sve je za 5
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() Frida,od tvojih komentara bi se mogla i uobraziti,no gledam ja i druge vrtove(iako ih ne komentiram uvijek)
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Definitivno po meni, vodeći vrt na forumu...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna šetnja tvojim dvorištem koje miriše do moje vikendice ostavila me bez daha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Raskoš raznolikost i raskoš šarenila!
Prekrasno.
Ali to može samo dobar znalac. Posaditi različite biljke a da budu iste visine... na pr. irisi i lupinusi.
Ma sve je predivno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |