Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 67> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako ja isto radim ko baka ----pa sad reci da te ne volimo ----neznamo šta da pišemo više samo sad aaaaaaaaaaa izgovaramo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledala sam slike i u sebi stalno: aaa,aaa
![]() Prvo surfinije, pa onda i ostalo. Prekrasne kombinacije.... Divota!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrt je stvarno super uredan, a tvoje je sve prekrasno, ali volim tu crnjiku - divna je i općenito pokrivače tla kao što je tvoj delospermum.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala drage forumašice što barem virtualno šećete mojim vrtom.
![]() Flavia - nasmijala si me sa usporedbom travnjaka. Da to čuju Arsenalovci...............
Anaida - vrt koji se vidi u pozadini je naš vrt (svekrvin). Ona to uredno održava, priznajem!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
jedino što mogu reči jest da je kod tebe sve apsolutno predivno i kao po špagici- oduševljena sam
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
bergenija, cvijeće i vrt su jednostavno - a što rećiu - savršeni!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasan vrt
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kamenjar, travnjak, kombinacija cvijeća u loncima, sve je prekrasno
Crnjuša - to sam godinama imala, pa nekako zaboravila, a jako mi se sviđa
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvijeće je prekrasno, posebno se veselim onom koje se samo zasijava pa nas obraduje kad ga ugledamo posvuda... Na slici, iza u podnožju - je tvoj ili susjedin vrt? Jako je uredan, pa i njega pohvaljujem!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Što reći osim - divotaaaaaa!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bože dragi,nigela me oduševi svaki puta kada ju vidim,tako mi je posebna
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Meni je san da u mom vrtu tako raste nigella (ovdje je zovu love-in-the-mist), blago tebi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno je sve za 5, turski karanfili su ti tako bujni, kod mene dva tri već su se posušili.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve je kod tebe za 5
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme oni karanfili su ti divota toliko boja ,a mogu se misliti kako samo mirišu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno Bergenia.....prekrasno..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je super a crveno-plavo-žuta kombinacija mi baš veselo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok dragi moji!
Nadam se da uživate u ovim ljetnim vrućinama negdje u debeloj hladovini.
Triba ovo izdržat!
![]() A tek naše cvijeće....................
S obzirom na ljetne temperature odlično se drži jer zalijevanje ne pomaže!
Sretna sam što mi je clematis napokon procvjetao.
Od Flavie sam doznala da imam vrstu : Blue angel
![]() Ljetnice - surfinije - za sada su zdrave (dokle će, bumo vidjeli.....)
crveno;
![]() crveno-plava kombinacija:
![]() crveno-bijela kombinacija:
![]() šarena ili crveno-plavo-žuta kombinacija
![]() Izvan dvorišta cvjeta cvijeće koje se samo zasije. Lanjske godine sam sijala nigelu, crnjiku, a ove godine je ima svugdje:
![]() ![]() Turski karanfili u svim bojama:
![]() Ovaj cvjetnjak još ne cvjeta.
![]() Tu sam zasadila SilveK-ino cvijeće. Trebalo bi biti cosmosa, djevojačkog oka, astri, cinija i stolisnika (mislim, barem). Hvala SilveK!
![]() ![]() I za kraj, delosperma. Njeni roza cvjetići cvatu cijelo ljeto:
![]() Pozzzzzzzzz,
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bergenija - prekrasno, uredno, skladno, jednostavno - savršeno. U stvari nemam prave riječi! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |