lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Draga ![]() Kaj to znachi shestica? ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
Kaca hvala ti
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Prekrasno. Oni brodići, jel to salveta ili crtano na platnu?
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
To je Andjo salveta na platnu ![]() |
|||
![]() |
|||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
||
Wauu to se zove eksplozija radova. Ne znam šta izdvojiti, jer su svi jako lijepi, prelijepi!
![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
To znači da si zaslužila više od pet...I za tehniku, i za zalaganje i za znanje i za sve ostalo.
I da znaš nasmijala si me kajkavko...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Prekrasni radovi,ali meni je naravno najdraža škrinjica,i ta salveta mi je posebna.
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
ne spominji kraj skolske godine...koji zeljno iscekujemo...hihi...meni je van gogh favorit...a naravno i svi ostali radovi su lijepi...i klimt mi se svida bas takav kakav je...drugaciji od ostalih...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Lilian ona prva morska salvetica mi je super...i rad i salveta (i ja imam rad s njome)
Škrinjica, pittorico ma sve je super....
To si došla do fotića kada je ovoliko slika???
![]() |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
![]() |
|||
||
Proljece, jok... trenutak slabosti pa sam se "izhivljavala" na sirotim salveticama
![]() Malena, to je crackle medium i nije preko salvete ....salveta je preko njega ![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Ajajaj, koliko radova! Svaka čast! Za svakoga ponešto, a za mene molim onu prvu škrinjicu, ta mi je odmah za oko zapala!
![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
vidim, naradila si se |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
lilly,škrinjica i ova slika s morskim motivom je odlična!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
O, ovo je stvarno odlično dorađeno!
![]() |
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
aaa..prekrasno je!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
E drago mi je da vam se dopada... Nekako mi je sada "puna" slika...
Hvala vam ![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
odlično
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |