Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 67> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
bergenija, cvijeće i vrt su jednostavno - a što rećiu - savršeni!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
jedino što mogu reči jest da je kod tebe sve apsolutno predivno i kao po špagici- oduševljena sam
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala drage forumašice što barem virtualno šećete mojim vrtom.
![]() Flavia - nasmijala si me sa usporedbom travnjaka. Da to čuju Arsenalovci...............
Anaida - vrt koji se vidi u pozadini je naš vrt (svekrvin). Ona to uredno održava, priznajem!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrt je stvarno super uredan, a tvoje je sve prekrasno, ali volim tu crnjiku - divna je i općenito pokrivače tla kao što je tvoj delospermum.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledala sam slike i u sebi stalno: aaa,aaa
![]() Prvo surfinije, pa onda i ostalo. Prekrasne kombinacije.... Divota!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovako ja isto radim ko baka ----pa sad reci da te ne volimo ----neznamo šta da pišemo više samo sad aaaaaaaaaaa izgovaramo
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
triša, baka, niho............. velika pusa prije spavanja od mene!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Svaki dan pregledam slike jednog forumaša, pa sam tako napokon danas Bargenia pronašla i tvoj vrt i kamenjar. Bila mi je to jako lijepa i oku ugodna šetnja. Ne znam po čemu si zaključila da moje biljke djeluju urednije? Meni se pak tvoje čine ljepše i bujnije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Može Horti, bit će mi drago!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
setam i uzivam
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
i ja bi kao baka i niho rekla samo aaaaaaaaaaaaa .... Koliko visoko naraste nigela? Predivno izgleda slikana ovako odozgo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Gioiaa - samo ti šetaj, počašćena sam!
Hvala Hoya- nigela je visoka negdje oko dvadesetak cm (otprilike)
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta mi radiš--još kad ponovo krenem iz početka gledati onda ćeš se ti od mene srušiti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crnjika se je stvarno super rasijala, baš super izgleda tako na okupu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala SilveK! Tvoje cvijeće kod mene lijepo napreduje, cosmosi cvatu, a uskoro će i djevojačko oko, nadam se!
Astre, stolisnik i cinije još nemaju namjeru...
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
molim savjet: podnosi li nigela kiselu zemlju? zaljubila sam se u tvoju
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Obožavam ovakvo cvjetno šarenilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Krasno! Kod tebe se uvijek ima puno toga lijepog za vidjeti! Nedavno sam i ja posijala crnjiku, nadam se da će biti lijepa poput tvoje...iako nije trajnica, baš je zahvalan cvijet.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hamara, mislim da nigela nije nimalo zahtjevna biljčica jer kod mene raste u tako škrtoj zemlji. Ovo što sam slikala je mjesto izvan cvjetnjaka gdje sam lanjske godine bacala suhu nigelu kad je ocvjetala. Znači sama se zasijala, a ja ju ove godine nisam niti jednom zalila. Priznajem da me iznenađuje kakav je borac! Stoga mislim da bi uspjevala i kod tebe!
Ako netko treba sjemena molim da se javi jer će mi inače druge godine biti je cijela livada! Stoga pomagajte..........
Shasha i dada 28 - hvala.
Svima pusa od mene i laku noć! Nešto mi se danas spava!
Ah, ponedjeljak je!
Svima želim slatke sne!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |