moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Korisnik | ||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ovo je stvarno lijepa preobrazba nakon proljetnih boja. Mislim da moje okice bi to mogle doći i pogledati!
![]() ![]() Ali, ipak ću sačekati srpanj, da provjerim tada stanje... nije to tak daleko! ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
To je orhidejaaaaa?
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Je li to u prvom redu do staze majčina dušica, pa ruže stablašice i onda aster? Prekrasan tepih
![]() |
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Prelijepa kombinacija lila i bijelo.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
aaa ne..andrea,ovaj put ne ideš nikuda bez mene
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Katrea,dobila sam tu orhideju(
![]() ![]() Da,tak nekak ide,majčina dušica(pomješana sa phloxićem i klinčićima) pa ruže mini bijele,ispod bojelih stablašica pa ti"pizdeki" plavi
![]() Dada,vidiš i sama ,u pozadini,da se taj roštilj jako često koristi.Tako da nije tu samo da imam di cvijeće staviti
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ovdje se nema šta izdvojiti -sve ljepše od ljepšeg ---ma genijalno sve
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Kako ono kažu: aaaaaaaaaa, a sad znam zašto ne slikaš.
Ti si stari "mačak". Ja slikam prvi cvijet, pa opet malo ... pa ..., a ti lijepo čekaš da bljesne u punom sjaju i onda nas svih frapiraš.
Guru u svakom pogledu!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Hoya,koliko bi tek onda slika staviti trebala da slikam prvi cvijet i onda opet,i ovako previše slika stavljam
![]() Ovaj delphinium mi je nešto najljepše što imam i morala sam ga još jednom uslikati
![]() e sad,ovo su mladi oko njega,meni izgleda da je to sve iz istog grmića no izgleda da se je prošle godine rasijao pa bi ovo prije bio podmladak iz sjemena.Zašto????Evo zašto.....(mora da nemaju istog tatu
![]() svi tri zajedno
![]() dva mladunca
![]() već par godina imam ove plave zvončiće i ove godine mi je jedan bijeli niknuo uz njih
![]() i moja bijela srčeka cvatuuuuu
![]() ruže
![]() ljiljani od MM
![]() Katrea,evo ovog sam slikala sa jednim cvijetom,sad ima 4
![]() ![]() i ove frezije su od MM
![]() |
||
![]() |
||
|
neidentificirano drvce koje je rano u proljeće bijelo cvalo sad ima šarene bobice
![]() i sedumi pred cvatnjom
![]() ![]() i u cvatu
![]() kaj ću kad mi je lijepa ovako u cvatu...morala sam još jednom je uslikati
![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Saša, stvarno predivni prizori, koju god sliku da pogledam, kokotić je divan!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
wow jel ovo majčina dušica cvate??
![]() jooj cvijećke su mrak ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Dakle ako je tvoj plavi kokotić poljubičastio, možda još ima nade da ja iduće godine ugledam kojeg bijelog
![]() Slike i vrt su ti za +5
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
sasha kpd tebe je sve prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Cvijeće ti je grozno...ne pristaje uopće uz tvoju kuću i okolinu...savjetujem ti da ga što prije iščupaš i pošalješ meni...ovako ću ja izgledati kad me shasha dohvati
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Dada
![]() ![]() ![]() Mini,Rose
![]() Horti,čini mi se da je i Baka Bea rekla,na temi o njima,da iz sjemena rijetko kad isti ispadnu.Zato i mislim da je to od prošlogodišnjeg sjemena(iako mi je nekako rano da odmah ove godine cvatu)
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Ovi tvoji cvjetni tepisi obaraju s nogu. Onaj post prije nekoliko dana sa plavim cvjetekima (kojima ne znap ime) i ova sa tepihom od majčine dušice je mrak!
Ohladi malo shasha, strefit će nas infarkt!
Kokotić ne mrem ni spomenut jer me odmah nešto štrecne .....ah..........
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Shasha nas obradovala slikama, a sve je ma nema riječi, onaj plavi div je naj..., a meni izniklo ovo sto ti zoveš zvončići, jako ineresantan cvijet, neznam odakle mi vjerojatno je sjeme došlo s nekim cvijetom od tebe.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |