natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super, super...drago mi je da je komplet prodan...nadam se da si stavila realnu cijenu, odnosno, da se nisi podcijenila...vidim....notice upotrebljane...;-)
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasan komplet!
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
prekrasni radovi, svaka čast
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
karmen moja, kako isto mislimo...i ja sam mislila vrpcu svakako zalijepiti, ali sam isto tako pomišljala i na boju...čak razmišljam o granitnoj boji, pa da malo reljefa nekog ima...vidjet ću još...ima vremena...
što se tiče podmetača, vrpcu lijepim ljepilom iz silikonskgm pištolja, a krajeve preklopim jedan preko drugoga i zavrmnem prema dolje... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
WOW, Prelijepo. Nisi samo majstorica das mase nago i dozera. Ako može mali savjet. Ja bih zalijepila mašnu da se ne može pomaknuti ili probaj bojom izravnati rub.
Kako radiš ovaj rub na podmetačima? Koja je to traka i da li lijepiš ili... i kako se ne vidi spoj?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
CURKE MOJE, HVALA...PREKRASNE STE....
no, da se pohvalimi novim čarolijama, i uz to još i činjenicom da su ove čarolije prodane, samo da se na njima lak osuši i da teglica za kavu dobije ukrasnu vrpcu oko vrata kojom će biti sakrivene ove neravnine u bojanju koje se vide i to je to... prvi dio kompleta...pluteni podmetači.... svi na okupu... ![]() jedan izdvojen... ![]() teglica za kavu (koja nakon sušenja laka mora dobiti još i vrpcu oko vrata, s njom sam mislila sakriti ove neravnine pri bojanju koje su nastale) ![]() i uz to nezaobilazan, dozer za šećer... ![]() i pogled na kompletić... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
sve je tako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kompletić, ona 2 dozera..... sve mi je prekrasno, preslatko! |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
![]() ![]() ![]() ja sam ponosni vlasnik ovoga...nannannannnaa...bas sam si vazna!!!! ![]() |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super kompletić!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
bravo, bravo...sad jos kad imas i note...i slobodnog vremena...ma gdje ce ti biti kraj?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
majstoriceeeeee |
|
![]() |
|
može, nema problema....samo reci ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,predivno,
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ovi tvoji kolaži su sve bolji i bolji....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Življeli kopletići......
![]() |
|
![]() |
|
plavi dozer za šećer je od sinoć u društvu teglice za kavu...po prvi puta sam evo i ja napravila jedan kompletić...zakoniti se smješkao, izgkeda da mu je ovoga puta teglica "sjela"...one prve dvije mu i nisu nešto baš bile zapale za oko, a ovom kompletiću se samo nasmiješio i priupitao hoćemo li takav kompletić imati u zelenom tonu za vikendicu...
dakle, mislim da moram poraditi i na tom planu... opet izazov... ![]() pogled iz još jednog kuta.... ![]() pa još jednog... ![]() i pogled na kompletić (slika mi je mutna, baterije na izdisaju, a ja u stisci sa vremenom da ponovim fotografiranje....prvom prilikom ispravljam ovaj gaf) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema ljutnje, kakva ljutnja....a moram i priznati, da se i meni osobno što više u njih gledam, počinje plavi više sviđati...posebice sada kada je dobio i prijateljicu teglicu za kavu... |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
zaista preslatko...svaka čast na ideji i kombinaciji...toliko su slatki da bi ih ja non stop držala na stolu
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |