moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslačak,pokupit ću sjeme bijelog i roznog no njih su meni oprašile pčele.Sve sam imala plave a ove godine su neki boju promijenili.Eto,sjemena bude a ako imaš pčela,možda i tebi"izmixaju "neku novu boju za sljedeću sezonu
![]() Drage moje,kad sam nudila iberis(ja ga još uvijek zovem"smješko")nitko ga nije htio a meni ga bilo žao baciti pa ga sad imam svuda,ok i ovih zvončića isto tako ima svuda
![]() Taj iberis još uvijek niče pa ako netko hoće,mogu mu poslati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve mi je u tvom vrtu prekrasno... rozi zvoncic mi je super...plavi sam dobila od tebe...moze koja sjemenka rozog
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dugo sam šetala, ali na moju žalost samo virtualno tvojim vrtom. Kao i uvijek sve je prekrasno, a ovaj detalj mi je posebno zapeo za oko
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sasha, moraces postaviti cuvara
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha, sve za desetku ali moram izdvojiti onaj samonikli iberis u pukotini.
Ma da si ga posadila na najbolje i najljepše mjesto ne bi izrastao ovako lijep i kompaktan!!! Odmah bi ti ga maznula
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj se ti guraš u žiri ,Andrea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Lavanda predivna ,ruže savršene...
Cijeli vrt izgleda predivno!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Da mi je nju vidjeti kak se ljuti!!! ![]() ![]() Samo ti xenia drmi, da vidimo čije su ruže uspješnije. Njene su stabalca pregrbava, ak tvoja budu ravnija, ti buš pobjedila... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shasha baš ti je fora s tom bijelom ružicom. Imam i ja tu pokrivačicu pa ću ti drmnuti ideju, ak se ne ljutiš
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Šarenilo kod tebe predivno!!!
![]() A ruže predivne! Smrcko, vjeruj mi da nije napomenula za grbavost stabalca, ne bih niti ja zamijetila dok sam šetala kraj nerascvjetanih ruža. Izgleda da taj detalj naša shasha najviše vidi!!! ![]() Ljubičasti pakujac sa bijelom sredinom sam gledala kod mene u Samoboru u jednom dvorištu. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve za pohvalu, mene oduševljava juka, ona mi je tako nekako elegantna, a crvena begonija ti je baš raskošna
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Puno više ih se primi i jače su nego one u tegli.Sad znaš(kad me niko neće slušati
Draga moja ja sam te poslušala i na proljeće samo zapiknula male grančice. Oduševila sam se jer su još uvijek male (nisu uspjele puno narasti) ali cvjetaju sve do jedne...
Eto samo da znaš da ima netko tko sluša...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na pojašnjenju. Ti si to super obavila, tvoja stablašica tako zapanji da niti ne gledam je li stablo grbavo. Prekrasna je
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo, puno boja, al' mi se od ovih novijih najviše sviđa ona lončanica sa žarko crvenim cvjetovima.
![]() |
|
![]() |
|
Skitnice,sam ja rekla da se lavanda samo zapelca vani,u vrtu
![]() ![]() Flavia,tako je.To je neka swany ruža.Raspravlala sam davno baš o tome sa Donatom jer je ona kupila stablašicu swany a ja sam kupila te puzajuće-pokrivačice tla.ok,njena ima ravniju stabljiku od mojih koje su malčice grbave
![]() Sad bi ja ove trebala doraditi no nisam sigurna kako.Budem na temi o ružama pitala,možda netko zna.
Smrcko,sad sam djelom odgovorila i tebi.Znači ovo je kupljena ko pokrivačica tla-sve grane su joj na zemlji pa je njena visana nekih 30-ak cm max.no zato je širina koju pokriva velika.Grane joj budu i do 2m dugačke.
E sad,ja sam jednu mladu deblju granu ostavila i "digla" je(vezala za štap)Na proljeće sam samo otkidala mlade grane koje su rasle po to grani do određene visine.Znači ostavila sam samo vrh da pušta grane.Trebala sam je premazati onim voćarskim voskom ili nečim takvim da mi nebi izbijale mladice po toj grani.E to nisam no mislim najesen.
Od čajevki možeš raditi stablašicu.Danas sam baš prolazila pored jedne kuće gdje je stablašica od ovakvih ,grmolikih crvenih ruža,kakve sam ja slikala.Očito da se može.Ma ja mislim da se puno toga može doma napraviti ,samo treba probati.Možda nebudu baš izložbeni primjerci,ko oni kupljeni ,no zašto da i bude sve idealno
![]() ![]() Hvala na posjeti svima,budući da je prpeklo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha cvijeće ti je taaako lijepo...ne mogu ništa izdvojiti jer je cijeli vrt jednostavno prekrasan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad god navratim tebi nešto novo je u điru. Pa čudo jedno koliko toga imaš, prekrasno je sve, a onaj iberis (ako je) mi je divan- baš ovako slikan odozgo.
Lavanda naravno raste ko luda, a cvjetajuće čuvarkuće su čudesne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno kao i uvijek u tvom vrtu.
![]() Ruže stablašice su mi posebno zapale za oko. Od kojih se sve vrsta ruža mogu tvoriti stablašice? Vidim da spominješ puzajuće, to su valjda penjačice? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo uzivanje je svratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moram malo i ja virnuti kod sashke
![]() draga moja,kod tebe se više ničemu ne čudim,nego fino uživam i pasem okice ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |