Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 67> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivan je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Aooo, Bergenija, prekrasan je!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok cvjetoljupci. Od ovih vaših komentara
![]() ![]() Da vas počastim još jednom bešlićevom slasticom. Moj kaktusić me jutros dočekao ovako;
![]() Čini mi se da se radi o astrophytumu ornatumu, ako ne onda me ispravite, znam da na forumu ima puno dobrih poznavatelja kaktusa.
Kad sam ga kupovala nisam ni znala da ima cvijet žute, moje omiljene boje;
![]() - divim se kaktusima na veličini njihova cvijeta. On je tako maleni a cvijet tako velik:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sve pregledam, puno toga me oduševi i onda nisam vipe u stanju ponoviti što najviše.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bergenija, jedno ljepše od drugog
Opet nalazim nešto za mene novo - petoprsta, prekrasna je
Ono plavo iz lukovica - brodiacea, te sam lukovice posadila pred par godina i uvijek je bilo samo lišća, ove godine sam prvi puta primijetila jedan plavi cvjetak.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Potpuno se slažem sa Trišinom izjavom -nema se šta puno komentarisati -samo čovijek ostane bez riječi.ja samo vičem -pa bože jeli ovo moguće. I stvarno-svaka čast-
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne mogu niti zamisliti da nešto nema u tvom vrtu, koliko ljubavi i truda. Zastupljenost boja, šarenilo, delospermum je predivan, neka se širi. Hortenzije u onim bačvama posebne.
Pa zbilja ne znam što još izdvojiti, jer mi se šetnja tvojim vrtom čini kao u nekom dobro uređenom parku Engleske.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod tebe je već prava ljetna idila, nemogu ništa izdvojiti jer je sve divno, blizu si Decore pa si možeš svaku specijalnu biljku brzo nabaviti.... Imaš super kombinacije u kamenjaru!!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje lijepo cvijeće? Prekrasna kombinacija kamena i ljepote. Bačvice se tako lijepo uklapaju u cjelokupnu sliku vrta.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bergenia.....za nove klematise.....trebaš jedino čekat da "porastu".....za prvu godinu ti je dovoljno da vidiš kakve je boje cvijet..., a slijedećih sezona će oni biti sve ljepši i bujniji, vidjet ćeš! Dakle, samo strpljenja!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bačva izgleda super ,hortenzije su se super razrasle!a karanfili su predivni!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hortenzije u bacvi super izgledaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slažem se s Niho, trebalo bi te opljačkati, toliko ti je predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nema problema bergenija....možda su samo rođaci
![]() ma za ime više manje.....bitno da rastu i cvjetaju
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala rose
![]() Iris, da ja muškatnu kadulju zovem smrdljivicom
![]() Niho, samo dođi, spremna sam da te počastim
![]() Hoya, hvala na prepoznavanju cvijeta!
Zapisala ime da znam za ubuduće.
![]() Fuksija, karanfile sam previše rasadila tako da ću ih morati početi razdavati jer ih imam previše, posvuda su. Tako da ako ih želiš, samo se javi. Roza cvjetaju i mirišu!
![]() Flavia, hvala za informacije o clematisu Blue Angel , ali što da radim sa ova nova dva koja su sve samo ne lijepa!?
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Bergenia, malo sam ti navratila u dvorište....i mogu ti reći da sam lijepo odmorila oči! Blue Angel je predivan....trebao bi ti cvasti cijelo ljeto (sa nekim kratkim prekidima), samo što su kasniji cvjetići nešto manji, sa manje latica i svjetlije boje....ali cvate, bar kod mene, cijelu sezonu. Bačve sa hortenzijama su savršene, ma....sve ti je super....
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Bergenija, prava divota. Sve ti je prekrasno, ali prkosi ikaranfili su bas nekako posebni.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ako je to što sam i ja kupila - zove se brodiaea.
![]() Samo se ja ne usudim slikati ne moja ne sliči ni na što:
Sve ti je lijepo i uredno, skladno ... Hladovina ... ma što 'š govorit?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E tebe Bergenija stvarno treba opljačkati -ma svaka ti čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |