Slikice mog dvorišta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
željka, rekla sam ti ja postajem prava mala seljančica.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tajčiiiiceeeee, pa ja nisam još vidjela ovu divotu. Imaš predivan vrt: Kratko i jasno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
hoya
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota, imaš svega
![]() I ja postajem seljančica, još kad mi vide prste i nokte, auuuu. Nemogu ništa u rukavicama raditi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan i raznovrstan vrt
![]() |
|
![]() |
|
gioia i smrcko
šaljem Vam velike
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepota... I bogatstvo voća, cvjećki, raznih biljkica..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tajčice dušo moja samo uz onu lavandu uslikaj svoga m. biće mi još lijepše gledati tvoje cvijeće
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anaida hvala za posjet mom vrtu, niho prstiće k sebi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho velika
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidi kako joj ništa ne promakne
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrt ti je stvarno pre,predivan, ruže, lavanda, voćke .....nema nikakve primjedbe, sve zrihtano pici,pici... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
tajčice, voćke su super, ove ćet godine imati izgleda dobar urod - bravo. Ruže su prekrasne, naravno krumpriko me oduševio, ali lavanda je ipak naj-naj- dali ti možda fali jedan kišobran
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ruže su divne ,vočke su krasne,a bungevilija me očarala.Več sam Flaviju svu "izmučila" pitanjima vezanu za nju,a sad ću tebe pitati: da li ti raste iz teglina ili iz zemlje kad je tak velika i još samo jedno pitanje
![]() |
|
![]() |
|
djevojčice hvala na posjeti mom vrtu,
štefice kod nas na kontinentu bugenvilija mora ići u teglu. Ova je stara 4 godine i svaku zimu je u garaži.
Probala sam prije dvije godine jednu posaditi u zemlju ali se smrznula preko zime tako da nemoj probati.
U proljeće je dobro orežem i traži puno zaljevanja preko ljeta. Najljepše bugenvile su ipak u Dalmaciji jer ove naše sputane u tegli ipak ne mogu toliko zasjati.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno malena,sve od reda
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala ti na odgovoru,Tajčica
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tajčice, zbilja je teško izdvojiti. Voće... cvijeće... ali od zadnjih slika biram ružu i lavandu. Ruža predivna a lavanda.... pa imam osjećaj da je snima s Hvara!Toliko je bogata i lijepa!
Eto, na! Zaboravila bugenviliju!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |