Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - galerija slika; goga-osijek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

galerija slika; goga-osijek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 12:21
hvala frezija...nije ti to nista..samo kreni, uvijek mozes oprati zdjelu ako nisi zadovoljna...ili, u najgorem slucaju, baciti ju kroz prozor...hihi
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 12:15
Krasni su ti ovi pijati... ja ti uvik padam na ruže..... super su...
Uvijek se iznova divim vama koji radite decoupage na staklenim zdjelama... ja nikako da se usudim... sve mi je spremno, ali nikako da krenem jer imam osjećaj da mi nece ispat dobro...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 11:57
hvala bozice...htjela sam komplementarnim kontrastom naglasiti ljepotu suncokreta...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 11:56
Evo opet nepresušnih divnih suncokreta, a divno si složila sve u pozadinu..pa onda i živi suncokret..bravo goga-osijeksmile55
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 11:38
hvala cure...kod mene je vec odavno poceo suncokretitis...al kako zivim na selu, blizu mene je polje suncokreta...svakodnevno uzivam u pogledu...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 11:30
prekrasno ti ovo igranje foticem,i radovi naravnosmile141smile141
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:52
stvarno je počela sezona ....suncokretomanije....a koliko god nas ima toliko je svaka drugačijaSmile
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:49
Thumbs%20Up
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:27
smile106
ANĐELKA
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:11
smile39
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:00
malo igranja s foticem...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 10:00
i sada evo onaj komplet cija je zdjela letilaaaaaa.....

detalj

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 09:58
evo prvo nekoliko malo starijih radova. koje jednostavno nisam stigla staviti....

bila sam na malom tecaju pittorica....pogledajte rezultate...

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 08:35
dobro da nisam prolazila ispod prozora, hihihi
ajde gogo na sunce s novim radovima...jedva čekam
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 00:34
kroz prozor bacila?  smile156 dobra si Smile  mislila sam da samo ja bacam kad mi nešto ne ide.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 22:17
smile126
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 22:00
jedva cekam sutra da vam poslikam 2 nova rada...i jos nekoliko starih koje zbog guzve i ponavljanja motiva nisam ni mislila stavljati na forum...

uglavnom, na ova dva nova, tj.na komplet sam pomalo ponosna...uspjelo mi je tocno ono sto sam htjela...a moram reci i da me dio tog kompleta (staklena zdjela) toliko nazivcirala da sam ju danas bacila kroz prozor, s kata...srecom pala je na travu, nije se ni okrznula...na neki nacin vidjela sam to kao cudo...i poziv da ipak ja nju sredim, a ne ona mene..i tak sam se danas obracunavala sa zdjelom...sutra cete vidjeti rezultat...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 15:18
hvala, hvala...vec sad ima ona novih ideja, pa kad uhvatimo vremena bit ce i realizacija...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:15
Odlično,vidi se da seka ima talenta..samo neka nastavi!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:52
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

seka se svima zahvaljuje na komentarima, sad je sva ponosna...karmen, to je motiv koji je bio na salvetici, ali ga je barbi jos malo istockala s konturom...

Baš mi lijepo izgleda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.