Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mama zašto ne bi onaj šaš kako ga ti zoveš a mi ukrasna pšenica posadila ga u ćošak svog kamenjara u beton . Jer znaš kako se on širi da će ti pola cvijeća prekriti . Ili je najbolje da uradiš -to sam i ja -----iskopala rupu u omijeru -oni flaša od 5 litara i stavila je u nju- Ali normalno dno otkineš . I tako to posadiš .jer onda se ona ne može širiti ide u vis i bude prelijepa. A na taj način će ti samo zauzimati prostor kao što si je sad posadila jer sam je ja jedva obuzdala -samo na ovaj način.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno si sredila kamenjar. A povrće izgleda super
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Mogu mislit koliko je truda ,znoja i žuljeva uloženo u njega...
Povrće izgleda super ,još samo da dođe sunce i biti će za papati!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kamenjar i povrce- wow!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pruga cca 1,5 km od kuće - dovoljno blizu!??
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Halo, daga! Tek sad vidjela kako su vrijedni moji maleni prijatelji i ostala ekipa!
![]() P.S. Nešto bu se našlo da TPS-ove razveseli od MPK!!! |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
anaida- hvala na pozivu....pa jednom se moram i u taj kraj zaletiti...ak ti je pruga blizu onda ima šansi da se realizira brzo, ak nije...gruntat treba
![]() ![]() konti- može molim te pelcaj
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
duda- hvala
![]() niho- ubiše me pragovi
![]() ![]() ![]() ![]() lilly- moram se izorganizirati i z nagovoriti...sad mi je bed jer ne doprinosim u kuću (zanemari fuševe, to dečki odmah preraspodjele
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo nisam vidla..hoću probati pelcati pchlox? to raste ko šašavo,a imam dvije boje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i ja te u Međimurje pozivam, ima i kod mene biljčica za dijeljenje! Inače - odličan posao!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kamenjar ti je super!! Imam i ja nešto tih kamenjarskih biljaka i šire se brzinom svjetlosti da svaki put kad pljevim pola bacim, a zna ih se i na travi naći. Pa ako ćeš doći na onu obećanu kavu budemo "pljevile"!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ostavila si me bez riječi -------svaka ti čast mnogi bi ti mogli pozavidijeti nemam riječi ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ha, veliš planirate kod bešlića?! Možda, no ima vremena ...............do tada se tipkamo!
|
|
![]() |
|
pa ove su isto tako malene kao trešnjica...a ukusne su ...mljac.....budem pustila da dozore i spremala sjeme
![]() ![]() ma kakti tu mačju metvicu vole i peseki..ja osobno nisam isprobala, ali priča jedna susjeda da je njen peso bio lud za njom....isplati se probati
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ha, ha pikavo veliš, mislim da je jež pravi pikavac i to onaj živi, ali ne za Reu
![]() Ja sam prije par godina imala koktelke mini mini i one malo veće ( recimo kao plod oraha), same su se zasijavale po vrtu, ali su mi nestale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Super mamaa, naradila si se, ali imala si i zašto. Lijep ti je kamenjar i mislim da te je dovoljno biljaka. Bilo bi ti pregusto dogodine. A kad dođeš u Rijeku ja ti toplo preporučam ne kavice kod nas nego trk po svakom vrtu, onako u brišućem letu i samo prstom pokazuj: to, to ... pa ćeš imati biljaka za sve kamenjare u susjedstvu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hvala katy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove na slici su mini mini, one malkoc veće, nikak da pocrvene
![]() šta se ree tiće, posadi mačjo pasju metvicu na drugo mjesto da joj odvlaći pažnju i na dva tri strateška mjesta agavu ili nešto pikavo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Haj draga, kada si napisala ( mislim u brbljaonici) da si napravila kamenjar i stavila slikice, mene odmah znoj oblio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |