Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lula - nekad prije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lula - nekad prije

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:25
da, znam tog zeku...svaki dan ga susretnem u ogledalu... (jest da mu s enekada baš i ne obradujem kada ga vidim, s obzirom kak zgleda....) smile39
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:22
smile213smile213smile213ovako su izgledali...jer nakon toga su išli u vrt skupljati čokoladna jaja i zečeke i štošta im je donio uskršnji zeko ( čitaj mama)
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:18
mogu ih zamisliti... Big%20smile
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:24
Hvala Draga Anđelka,
mnataša 1 i mamaa ...jesu veselili su se...Smile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:22
super....mogu zamisliti dječje veseljeSmileSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 07:42

Dobro došla Lula i na ovaj forum. Vidim da nas je sve više ovdje. Radovi su ti jako lijepi (kao i decoupage)
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:49

A onda sam to naučila i svoje najmanje djete ( koje tu na slici ima 3,5 godina) pa sam ja prešla na nešto drugo

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:12
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Ovo je bilo teško za izvesti...lijepila sam po noći bez svijetla...tako da ujutro na Uskrs kad otvore oči i pogledaju kroz prozor vide

mogu samo zamisliti kakva je to cika i vika bila kada su sve ovo vidjeli...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:12
baš tako...slažem se sa tobom, potpuno...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:05
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

dobro mi došla na ovu stranu foruma... obožavam windowsice... radila sam ih i ja... školski prozori su mi bili puni...ali, d aja ne hvalim sebe na tvome prostoru (imat ću za to prilike na svome Wink)...
slike su predivne i kao i sve, i ove radove si dovodila do savršenstva što se tiče urednosti...
i kako je ono netko spomenuo...sve uvijek uradiš do kraja...ništa ne ostaje nedovršeno, nedorečeno, onako, da visi u zraku...već stoji čvrsto, uredno i potpouno na zemlji...odnosno, u ovom slučaju...na prozoru...
bravo lula...nisi me razočarala svojom prvom ljubavi Tongue

Hval ti na komplimentima...ali u životu znam jedno ili se treba potruditi i dati sve od sebe u okviru svojih mogućnosti ili jednostavno pokušati nešto drugo...Wink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:04

Ovo je bilo teško za izvesti...lijepila sam po noći bez svijetla...tako da ujutro na Uskrs kad otvore oči i pogledaju kroz prozor vide

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:56
dobro mi došla na ovu stranu foruma... obožavam windowsice... radila sam ih i ja... školski prozori su mi bili puni...ali, d aja ne hvalim sebe na tvome prostoru (imat ću za to prilike na svome Wink)...
slike su predivne i kao i sve, i ove radove si dovodila do savršenstva što se tiče urednosti...
i kako je ono netko spomenuo...sve uvijek uradiš do kraja...ništa ne ostaje nedovršeno, nedorečeno, onako, da visi u zraku...već stoji čvrsto, uredno i potpouno na zemlji...odnosno, u ovom slučaju...na prozoru...
bravo lula...nisi me razočarala svojom prvom ljubavi Tongue
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:51
...naravno ako zatreba i sada...

Moja prva ljubav, kako bi razveselila svoju dječicu bila je, crtanje razno raznih motiva....window color

htjeli su i Snjeguljicu i sedam patuljaka i neznam kako se u toj priči pojavio medo, ali eto oni su tako htjeli
moj leptirić je oduvijek doslovno volio leptiriće ...a mama joj je crtala u svim bojama
A ja sam oduvijek voljela Sarah Kay...pa sam tako dala ime svom leptiriću-slično ne baš isto
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.