Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 67> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar ti je predivan,čuvarkuće također ,a ona anđeoska truba ...nemam riječi za nju
![]() ![]() Reci mi,da li je cijeli dan na suncu? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
bergenija sve je super, ćuvarkuće su ti jako lijepe
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bergenija svaka ti čast naravno i tm za predivan izgled tvog vrta, cviče je lipo zdravog izgleda
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Predivna i slika i cuvarkuca
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dok sam plijevila, ugledala sam mnogo čuvarkuća u cvatu i eto ti prilike da prikažem nešto novoga.
Neki kažu da nakon cvatnje čuvarkuće uginu. Nadam se da to nije istina jer će kod mene biti veliki pokolj. Evo samo nekoliko njih;
I ogromna crvena čuvarkuća za kraj;
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ljudi moji, hvala vam na pohvalama!
![]() Danas smo MM i ja bili vrijedni (malo čistili korov i kosili travnjak).
Evo sličice dila našeg dvorišta;
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jednom sam ti rekla da MM kaže da je Istra naša Kalifornija.
A ja ću dodati tvoj je vrt kao oni iz Kalifornije!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno je sve a slazem se s lantanom slika je super...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam išla nekoliko stranica unatrag, neznam što bi odabrala iako je tvoj kamenjar moj favorit, ona hortenzija u bačvi oduševljava, a ova slika je za časopis, hortenzija i afrički ljiljan s pogledon na sumrak
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Trublja je stvarno prekrasna!!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna brugmansija
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasna brugmansija !!!!!!!!11
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Burgmansija je woooooooowwwww!!! Kao kuća velika
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lijep pozdrav svima!
Javljam se samo jednom sličicom jer isprobavam novosti kako prebaciti jednostavnije slike, a da na koristim photobucket (koji me stvarno udavi neke pute i odustanem). Ovo je super! Admine, svaka čast!
![]() Ovo je moja brugmansija koju mazim i pazim jer je sada u punom cvatu!Pusa svima!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
joj lipe divote kod tebe Bergenija.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja imam trublje već 3 godine u zemlji, kod sadnje uredno dodajem stajnjak, zalijevam, ali isto neki listovi žute, ali ništa joj se ne događa drugo, dapače cvate stalno i obilno. Ha, ha, na doping kontroli bi prošla bez pol frke. Ma ja to smatram dijelom njenog životnog procesa, kao i cvjetovi koji imaju kratki vijek, tako i listovi požute otpadnu, narastu drugi....
|
|
![]() |
|
Ja s tim nemam problema jer MM redovito šprica svo povrće i cvijeće. Redovito mu nosim listove i guram pod nos s pitanjem: Što je ovo?, a on me redovito otpili................. ali ipak na kraju pošprica i to raznim insekticidima!
Znam da kad mi ju je teta dala rekla mi je da ne brinem oko listova jer da nju stalno nešto gricka (skakavci, ......) Pretpostavljam da kad se ju šprica kukcima više nije interesantna!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |