lmun i naranđe |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 11:38 |
tko treba mladice limuna,tamarila,neka se javi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halo ljudi nekada su se svi grabili za tamarilo kostice ili mladice a sto je sada?sada ih imam a niko ne traži.tko nezna sto je tamarilo to je australijski paradajz
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
aj,ja bi probala i sa limunom i narančom i tamarilom pa što bude....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
I ja se javljam!
Ako tebi treba nešto od moje ponude, pošalji pp.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
i ja se javljam za naranču ako može...
|
|
![]() |
|
može ako si iz zgb. ili van zgb. kako da ti dostavim?
|
|
![]() |
|
jelena ima tamarilo i limun anaranđe kasnije.pozdrav
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ok...onda tamarilo i limun.može? |
|
![]() |
|
može a kako da ti dostavim?
|
|
![]() |
|
neznam sto hoces tamarilo i limun.javi i kako da ti posaljem.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel ima još tamarila?? i ja bi to probala
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
tesko jer tamarilo je jako osjetliv.možda imas nekoga ko moze podici u zgb.pozdrav
|
|
![]() |
|
aj,pošalji mi svoj broj moba na PM pa podignem u Zg...može?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja bi limun ako ima...
|
|
![]() |
|
može javi kad želiš doci .ako si u zgb.
|
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Vec sam negdje napisao, 60ak (slovima sezdesetak) sadnica limuna i ostalih agruma, velicine do 10ak cm, necijepljenih, dijelim
Javite na pp
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja nisam blizu s murtera sam...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
i ja bih limun i narandu ak moze
|
|
![]() |
|
al nitko nista ne odgovara...
|
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
moze sve al na pp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |