Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 67>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 10:25
Ja ču krenuti od anđeoske trublje koja je po mom mišljenju najljepša na Forumu smile120. Baš je prekrasna, ne čini mi se previsoka, nego kompaktan grm, a još veliš da je cijeli dan na suncu......obožavam ih, pogotovo kada predvečer zamirišu cijelo dvorište mmmmmmm. U čemu je tajna, daj nam otkrij. Čuvarkuće, joj ja ju tek dobila i sada mi cvjeta i ja skačem od veselja, ma neću valjda plakati poslije..... nadam se skup sa tobom da to nije tako. KOmbinacija milion bels i bidensa je Thumbs%20Up, a bogme i ove pelargonije. Da zaboravih kamenjar uvijek prekrasan i moj nedosanjani san.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:55
smile93
Pa čuj ,ako ti se ne sviđaju ,dolazim ja po njih ,vrlo rado ću ih udomiti LOL

Predivno izgledaju!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:52
Moj balkon i pelargonije (iliti đirani kako mi kažemo u Istri) u roza boji, koja nije moja omiljena ali nije loše, zar ne'

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:32
smile227
Predivno cvijeće ,okućnica ,čuvarkuća ,prkosi...da ne nabrajam ,sve izgleda odlično!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:27
Hvala svima na pohvalama!
Kako sam jučer na brzinu stavljala slikice zaboravila sam jednu, ali vrijednu!
Dvobojnu gazaniju, meni najljepšu!
Do novih slikica pozzzzzzzzzzzzzzzz,smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 05:58
samo da ostavim pozdrav i divljenje
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 01:39
Cvijeće ti je prekrasno, ali čuvarkuće su najljepše što sam vidjelasmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 20:03
sve ti je smile120
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:20
ova kombinacija miljijun cvjetova i bidensa je stvarno super
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:12
Kako ovo komentirati - ovo je pravi cvjetni raj
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:02
smile227 za oleandar ispred vrata, za  fantastične surfinije prekrasnih boja i kombinacija ti je in  Thumbs%20Up
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 14:40
prepredivno cvijeće smile57a ova slika sa surfinijama 
smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 13:22
Pa ja od juče pokušavam ući na tvoju stranicu ali mi nije išlo i neka baš i nije sad sam sve uspijela vidijeti na jednom mijestu i ostala sam bez riječi . Pa ne zna se šta je bolje od boljeg . Samo me je baš stolisnik iznenadio -crven jer ne znam da ima crveni već samo bijeli ali eto baš me iznenadio njegov cvijet koji je predivan--ma sve nemam šta izabirati. Krasno Bergenija svaka ti čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 12:41
wow brugmansia je prekrasna,planiram ju za iduću godinu,agapanthus,surfinije i ostalo također prekrasno.Na prvoj slici se malo vide roza pelargonije,izgledaju tako lijepo i bujno.Clap 
čovjek uči dok je živ
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 11:36
Bravo, ova nedjeljnja šetnja je bila super!!! Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 11:16
Dobro jutro svima!
Hvala baki, AgaviL, dadi, štefici, vanji, stefkaji, administratoru.............. i svima koji dođete barem virtualno u moj vrt!
Zaista bi bilo lijepo družiti se"kako treba" ali.....................
Do tada, evo nekoliko novih sličica:

Oleandri ispred ulaza rastu, a i prkosi u njihovoj blizini

Stolisnik odlučio biti crveni (pa nek mu bude)

Monarda je ljubičasta:

Potentila žuta (nešto mi soro raste i slabo cvjeta. Tko li će ga znato zašto?

Dvornik ili polygonum affine cvate cijelo ljeto, ali mora biti u hladovini:

Jedan sedum je u punom cvatu;

U dvorištu  cvatu gazanije i prkosi;

Agapanthus je skoro ocvao ali još je zanimljiv leptirima;

I za kraj, pozdrav od mene surfinijama;
smile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 10:17

Bergenija... nemam riječi za svu tu ljepotu!

Nisam ni u stanju nabrojati što me sve oduševljava... cjelina... pojedino cvijeće... čuvarkuće, hortenzije... ma ni ne znam što sev ne. Sve je ClapClapClap

Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:44
Upravo sam prošetala tvojim vrtom od prve do zadnje stranice. Uživala sam u svakoj slici. Pohvala na trudu, idejama, uređenju, cvjeću, sitnicama, detaljima....   Sve je skladno i krasno. Bravo! smile55
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:38
Draga Bergenija, za tvoj vrt mogu napisati jedino pohvale! Predivno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 21:21
Štefica, brugmansija je cijeli dan na suncu i mislim da joj to ne pogoduje ali jednostavno nemam gdje ju smjestiti! Zbog toga u podne zna biti otužna- Listovi i cvjetovi joj je objese uza svo moje zalijevanje! Lijepa je ujutro i navečer!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.