Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 67> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Bože, ja stalno vrtim zadnjih 6 stranica napred-nazad, nemogu se nagledat te ljepote, pa ti si stvarno u Californiji, da nisi susjeda od Caringtonovih?
Prvo Katrea je dobro rekla da je tvoja anđ.trublja br.1 foruma, pa onda kamenjar kako ti sve ljepo gusto raste i sve je popunjeno, crveni netres -zakon!!
Slika koju je izdvojila Lantana -ortenzija i ljiljani
![]() I još na kraju da dodam da je balkon fantazija, pici-pici!!!!
U subotu sam se tebe sjetila kad sam kupila roza i narančasti portulak sa mesnatim listovima i da moram ti reć da mi narančasti stolisnik ča san ga kupila u Decori cvate, napravio je 2 cvijeta. Stalno san gledala će al ne jer san se sjetila da si mi tamo rekla da tvoji nisu dugo cvali, ajme tvoj crveni je krasan, biš mi spravila jednu kiticu, please....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Balkon je za 100 a ne samo za 10 !!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala, hvala dragi prijatelji!
![]() ![]() SilveK je primijetila da su to milion bels a ne surfinije! jesu SilveK.
Andrea01 pita čime prihranuujem pelargonije?!
Kupujem Plantelino gnojivo za pelargonije, prihranjujem jednom tjedno i to bi bilo to!
Napominjem da su to moje uzgojene pelargonije!
Početkom svakog kolovoza uzmem "zdravije" pelceve pelargonija i zasadim,
za sada sam zadovoljna jer već nekoliko godina ne kupujem pelargonije već se "dičim" svojima!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Šmrc, zašto moje pelargonije nisu takve? Što im to radiš?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
zaista prekrasno cviće imaš, ali ona kombinacija milion bells i bidens (str.28) su posebni...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
O bergenija ja dolazim a nema te --------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Balkoni su zakon! Ali me se najviše dojmila kombinacije petunija (da nije ipak milion bellsa?) i bidensa u jednoj tegli, baš bujno i rascvjetano!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija već sam valjda sve rekla kad god svratim u tvoj vrt. Ali ovi balkoni su prekrasni! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pored sve te ljepote, još i ovi prekrasni balkoni sa cvijećem
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Evo mene u jednoj vecernjoj setnji kroz tvoj prekrasni vrt.
Odusevile su me cuvarkuce, agapantus i leptir, brugmansija je zaista nesto posebno, a kamenjari su fantasticni. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Anđeoska trublja je zbilja prekrasna kao i kompletno tvoje dvorište!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
još nisam vidila ovako prekrasnu gazaniju, a balkon s điranima plijeni sve pohvale, kuća uh
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nema me par dana, pa nisam mogla vidjeti ovu idilu, koju sam sada pomno istražila i ne znam što da izdvojim kad je jednostavno sve prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Dugo te nisam posjetila, ali sam očekivala lijep vrt jer sam znala kakav je bio lani. Kad ono međutim, iznad svakog očekivanja. Za čuvarkuće ne brini, imaju dovoljno podmlatka da brzo popune rupe nakon pomora.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan prizor i ideja s ovim ulegnućem za cvijeće je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bergenia,svaka čast.Divota je kod tebe.Sve je predivno,posebno one pelargonije...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je previše za mene ------dolazim po njih
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
slika je predivna a cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |