Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako volim cvijeće i uživam kada je sve oko mene puno cvijeća..i uživam na forumu sa svima vama koji volite cvijeće i drago mi je da sam jedna od vas
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
joj, pa i ja imam ovo i svima govorim da se to zove torenia...
krasno ti je cviće
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
možda se i zove ja sam dobila sa naljepnicom viola iako mi je bilo malo čudno da se zove baš tako
|
|
![]() |
|
ja malo istraživala na netu i imaš pravo pčelice to je torenia...a meni prodali pod viola
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A jeste smiješne vas dvije
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
torenia je zaista interesantna, podsjeća me na mimulus samo u plavoj verziji...
imaš moju podršku za uređivanje vrta i okućnice! samo naprijed!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
ma ja se ne razumijem u te nazive , meni vam je to sve špansko selo...al nema veze bitno da je lijep cvijet a nema veze kak se zove...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefkaja cvijeće je prelijepo i trava... ali one maćuhice i torenia su preslatki. Možda je ona riječ viola značila boju, ljubičasto, neka se jave znalci ima li torenia u još kojoj boji! Bugenvilija... da ne spominjem!
![]() |
|
![]() |
|
ima ja sam malo istraživala na netu pa sam vidjela bijele, roze i ovakve kao moje
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
znači postoje i bile boje, nagodinu bi volila imati i takvu jer je nezahtjevan a prekrasan cvit |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
ruža |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ijepa ruža a bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
malo žutog cvijeća |
|
![]() |
|
pa malo bijelog |
|
![]() |
|
lotus |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ova zadnja slika nemam komentara za ovu biljku . Ne znam neko je još ovdje pokazao na forumi i ostala sam tad bez riječi . Prekrasan cvijet ima i svaka čast ko ima tu biljku. Štefkaja genijalna je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve j posebno lijepo, ali ova zadnja biljka je očaravajuća
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
meni se jako svidjela ali do nedavno nisam ni znala kak se zove pa mi je admin prišapnuo
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Na račun poslušnice smo se zezali u mome vrtu, pa sam mooorala skomentirati. Inače sve je krasno, ali torenija izgleda i više nego krasno i da ona trava mi se sviđa...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |