Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
super su ti slike, sviđaju mi se. Sada sam se sjetila da imam jedan album pun slika iz Venecije, nisu digitalne, ali nema veze. Možda ih uspijem ponovo snimiti pa ću ih staviti na forum.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Bellissimo !
Planine pravo osvježenje na ove naše vrućine, gradovi prekrasni, more - naše je ipak ljepše |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
La ringrazio, vi ringrazio molto, e un bel
(napisano uz pomoć on line riječnika i nadam se da je dobro napisano a trebalo bi biti - Hvala, puno hvala, prekrasno je)
|
||
![]() |
||
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
|
.....u ove teple dane malo vise vodenih slika mislin da ce dobro doc za osvjeziti se ![]() NOVI 4.MOST ![]() LAGUNA.... ![]() ![]() ![]() .....MA JE KI OD VAS MI PARKIRA POD PROZOR.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
toliko su fotke živopisne da sam imala osjećaj da i čujem Italiju, hvala
|
||
![]() |
||
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Bari,cekamo cijeli dan trajekt koji nas vozi do Dubrovnika!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Predivne slike Italije
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Svidja mi se ova slika s ficom i cvijecem
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Izlet u Gallipoli!
||
![]() |
||
|
Izlet u Otrant(Otranto)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ciao ljepoto
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
Evo par slika s "Monte Secco" na kojoj se nalazi i najmanji ledenjak u Evropi...jako lijepa planina...
Treba stici do tamo
![]() ![]() ![]() Cvijeca nikad nije dovoljno
![]() ![]() Jos malo pa smo stigli do cilja...
![]() ![]() Genziana..
![]() ![]() Evo nas...
![]() Oh kako sam lijepo upala ovaj dan..jedva sam se zaustavila...
![]() ![]() ![]() Zbog nje sam i presla cijeli ledenjak i po povratku fijuuuu....upadoh
![]() ![]() Ima jos dosta slika ali evo zavrsit cu s ovom
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
ženo pa di si ti, nigdje te nema ili sam ja čorava pa ne vidim kraj zdravih očiju??? nemoj obećati , samo ih stavi.
|
||
![]() |
||
|
Montokuc,hvala ti na ovim prelijepim slikama...ovdje nisam bila i dao/dala si mi lijepu ideju
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
predivne slike, Italija je predivna..ja sam bila u Veneciji i oduševila me.
|
||
![]() |
||
|
Prije 2 godine bio sam na godisnjem u Italiji,Apuliji.Dosta smo izleta napravili,evo grad Alberobello,poznat po gradjevinama koje se trulli zovu!
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
slike su prelijepe, posebno iz Italije....podsjećaju me na moje djetinjstvo koje sam provela tamo......
![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
nema novih fotografija, a ja se zaželjela
|
||
![]() |
||
brankica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
|
Tek sad vidjeh ove slike (jer sam relativno nova na forumu)i baš su me oduševile. Svaka je prekrasna na svoj način, mislim da nam nisi bolje mogla predstaviti Italiju. Bravo džomba
![]() Ja sam prošlo ljeto bila u malom gradiću Ascoli Piceno, nekih 2 sata vožnje od Ancone prema jugu.Išla sam na koncert i taj predivan gradić, a i obala kuda sam prolazila do njega oduševilo me .
Inače bila sam s obitelji u Veneciji isto prošle godine jer smo s djecom išli u Gardaland. I to mi je bilo prelijepo iskustvo, samo što mi je gore sve u odnosu na Ascoli malo umjetno, ali ne može se reći da nije lijepo! Venecija je naravno priča za sebe. To treba definitivno vidjeti !!!!!!
Ako bude sreće stavit ću koju sliku
![]() |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Evo i vrha Kronplatza sa poznatim zvonom....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |