Osijek u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Lana
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijep grad, nisam nikad bila u Osjeku ali mi je drago da sam barem ovako uspjela pogledat taj dio Hrvatske
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
LANA2, odusevila si me ovim slikicama.
Bilo je divno prosetati Osijekom, kao u davna vremena, kada sam isla u gimnaziju u Tvrdji. Hvala tina slikicama. Kada budes imala vremena, slikaj jos malo, pa stavi slike da jos malo prosetam kroz moj rodni grad u srcu lijepe Slavonije. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Fuksija drago mi je da si makar i virtualno prošetala rodnim gradom. Inače baš sam planirala kad se vratim s mora da malo uslikam Tvrđu. Tvoja gimnazija je sada obnovljena, još je ostalo samo par skela pa ću je uslikati jer već sada predivno izgleda. Inače puno zgrada u Tvrđi je obnovljeno i sad je Tvrđa zablistala novim sjajem.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hvala ti mnogo, Lana2!
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Lanice svaka ti čast! Naš grad je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Boje neba u predvečerje vrućeg ljetnog dana u Osijeku ![]() |
|
![]() |
|
Zalazak sunca nad visećim mostom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivne slike Lana..Osijek je predivan grad
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lana slike su odlične,volim Osijek.Ne znam kada ću ići u Os ali može kavica kad dođem?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum naravno da može kavica. Samo ti dođi
![]() |
|
![]() |
|
Evo još nekoliko detalja "uhvaćenih" u šetnji Osijekom.
Nekadašnja zgrada Gradske straže u Tvrđi nedavno je renovirana i sad je u njoj smješten povijesni muzej Istočne slavonije ![]() Osječka vodena vrata ![]() Kula Bastion na bedemima stare utvrde ![]() |
|
![]() |
|
Pogled na popularno osječko kupalište Copacabanu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pogled na ostatke stare utvrde popularno nazvane "katakombe" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lana vidim da si bila u šetnji tvojim prekrasnim gradom
Odlične slikice, čini mi se kao da sam šetala s tobom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |